Nieuws

Netizens zeggen dat 'Street Woman Fighter' momenteel de leukste show op Mnet is

' Straatvrouwenvechter ' is een aankomend danswedstrijdprogramma met acht van de meest bekende, professionele vrouwelijke danscrews in Zuid-Korea. Elk team zal legendarische dansvoorstellingen geven terwijl ze strijden in felle strijdrondes, allemaal om de titel 'Beste vrouwelijke dansploeg in Korea' te verdienen.

teasersvan dit nieuwe overlevingsprogramma van Mnet werden al uitgebracht omdat het veel aandacht kreeg voor het intense drama dat in de korte clip werd weergegeven. Te midden van de anticipatie werd de eerste aflevering van het programma uitgezonden op 24 augustus. Zodra de eerste aflevering werd uitgezonden, verzamelden netizens zich om een online gemeenschap om de show te prijzen en te zeggen dat deze show de leukste show op Mnet is.

netizens commentaar gegeven , ' Deze show is echt goed' 'Ik kijk naar de herhaling van deze show en het is echt goed', 'Dus ik heb de eerste aflevering gemist, dus ik heb wat clips op YouTube gezien. Ik ga de eigenlijke aflevering de volgende keer bekijken,' 'Deze dansers zijn zo eng, maar ook schattig en charismatisch', 'Dit is een show die je gezien moet hebben!' 'De dansers zijn zo goed, de spanning op de show is geen grap, ik hou van de reactie' 'Dit is echt de leukste show op Mnet', 'Het is niet alleen leuk, maar het is superleuk', 'Ik heb net 15 minuten en het is zo leuk,' 'Dit is echt een pittige survivalshow,' en ' Ik heb in tijden niet zo'n goede survivalshow gezien.' -Advertentie- Overslaan

Rond het web