Nieuws

Netizens zeggen dat YouTuber Free Zia nepproducten van Chanel droeg tijdens het filmen van 'Single's Inferno'

pann.nate.com

Heeft YouTuber gratis Zia draag nep-luxemerken op ' Single's Inferno '?

Op een online communityforum wezen netizens op bepaalde scènes en foto's van Free Zia terwijl ze de populaire film maakten Netflix serie en haar eigen beelden op sociale media. Volgens de netizens waren de Chanel-stukken in de media geen authentieke items van het luxemerk.

De uploader van de post beweerde dat er een significant verschil was tussen de gebreide top van Free Zia en de authentieke die gedragen wordt doorBLACKPINK'sJennie:

Er waren ook andere producten die naar verluidt Chanel imiteerden, zoals het roze vest dat wordt verkocht door een Koreaans online winkelcentrum. Netizens merkte op dat de zakken, knopen en andere details anders waren dan de echte die Jennie droeg:

Verder wezen internetgebruikers op andere luxe merkartikelen die door Free Zia werden gedragen en die zogenaamd 'nep' waren, waaronder tubetops van Dior en Marine Serre. Gratis Zia's jurk lijkt ook te worden verkocht als imitatie-exemplaar in online winkelcentra voor ongeveer 28.900 won (~24 USD).

Opmerkingen zijn onder meer:

' Wanneer zullen mensen beseffen dat ze haar naam heeft veranderd, een 'gouden lepel'-concept (geprivilegieerde familie) heeft gecreëerd, een bureau heeft dat haar maandelijkse huur betaalt in Seoul Forest Trimage, en een stagiaire van beroemdheden is? Ze is niet zomaar een influencer/YouTuber die alles zelf deed. Ze loog ook dat haar vader tandarts was .'

' Hoe kon ze imitatieproducten dragen tijdens de show? Dat is zo dom '

' LOL, mensen die haar verdedigen, zorgen ervoor dat ik ook nep-luxe merkproducten wil dragen ㅋㅋㅋ '

Momenteel eisen internetgebruikers het antwoord van Free Zia op deze vraag. Wat denk je?