Nieuws

Netizens zijn verliefd op de reactie van deze gebarentaaltolk op de choreografie 'Permission to Dance' van BTS


De reactie van de gebarentolk op:BTS's uitvoering van 'Toestemming om te dansen' bij de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties trok de aandacht van netizens.

Op 20 september werd BTS officieel de eerste K-popgroep dieoptreden op de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Naast het gebruik van hun invloed om positieve berichten naar de wereld te verspreiden, voerde BTS hier hun hit 'Permission to Dance' uit. Het is bekend dat de choreografie van BTS voor hun nummer 'Permission to Dance' bestaat uit:internationale gebarentaalvoor 'Vreugdevol', 'Dans' en 'Vrede'. Hoewel het ten tijde van de release de harten van fans van over de hele wereld raakte, lijkt BTS' doordachte integratie van gebarentaal in hun choreografie ook het hart van de gebarentaaltolk bij de VN te hebben geraakt.

Netizens merkte op dat de gebarentaaltolk even pauzeerde en breed glimlachte nadat ze zich realiseerden dat de choreografie van BTS voor 'Permission to Dance' al gebarentaal bevatte. Zijn reactie verspreidde zich over verschillende sociale-mediaplatforms, waar veel internetters het ontroerende moment vastlegden en hun gedachten deelden.

Meer opmerkingen van de netizens waren onder meer:

'Waarom huil ik?'
'Eerst was hij zo van 'no way' en toen, de manier waarop hij zo breed glimlachte TTTT Waarom huil ik?'
'Zo treffend TTT'
'Ik hou hier zo veel van.'
'Ik heb het gevoel dat mijn tranen zich vormen.'
'De gebarentolk zo zien glimlachen was zo ontroerend.'
'Hij is zo schattig.'
'Wat is dit? Waarom ben ik aan het huilen?'
'Het is ontroerend omdat ze het niet alleen hebben geforceerd om er hun hoogtepuntchoreografie van te maken, maar ze hebben het oprecht gemaakt voor mensen met een gehoorbeperking.'
'Zo cool van ze, zoals verwacht van BTS.'
'Ah, dit is een beetje tranentrekkend.'
'Gebarentaal is voor elk land anders, maar dat is internationale gebarentaal.'