Geroddel

Netizens zijn enthousiast over de nieuwe haarkleur van Jungkook uit 'Lotte Duty Free Family Festival'

BTS, JungkookNetizens zijn dol opJungkookde nieuwe haarkleur.

Op 22 juni KST,BTSmaakte deel uit van de line-up bij ' Lotte Duty Free Family Festival '. Tijdens het festival was niemand minder dan de haarkleur van Jungkook een van de meest opvallende aspecten van de visuals van de jongens.

Deze wijnkleurige tint van Jungkook's haar, volledig geverfd in roodachtig paars, liet netizens verschillende foto's doorzoeken en uploaden op hun sociale media. Op Chinese Weibo, de zoekmachine voor ' rood haar ' gerangschikt op # 43, terwijl op Zuid-Koreaanse Twitter het woord ' Rood haar ' trended op rang # 3. Ondertussen, op Filippijnse Twitter, ' Jungkook ' gerangschikt op #1, ' #BTSxLotteFamilyConcert ' op #2, en ' Jeongkook ' om 4.


Sommige netizens deelden ook dat deze blik van Jungkook hen deed denken aan het anime-personage Ayato Kirishima van ' Tokyo Ghou ', dat zeggen ' Jungkook is de menselijke versie van Ayato '. Als reactie op de stapels foto's merkten netizens in het algemeen op: ' Het gevoel van zijn visuals is geweldig ', ' Dit is zo, zo nieuw; Ik kan niet geloven dat hij er zo goed uitziet met roodachtig haar! '

Niet alleen Jungkook, maar ook de haarkleuren van andere leden. Nadat ze de aandacht hebben getrokken van veel wereldwijde fans, wordt hun kapsel van het evenement de laatste tijd beschouwd als een van de meest oogverblindende stijlen van de jongens.
Wat vind je van hun individuele kapsels?