Nieuws

Netizens zijn geïnspireerd door IU's moeder vanwege haar attentheid tegenover IU en haar fans

Netizens geprezenIU's moeder voor haar attente gebaren naar IU en haar fans.

Eerder onthulde IU tijdens een optreden van een variétéshow dat haar moeder nog steeds werkt en haar eigen geld verdient, en weigert IU's inkomen aan te raken. In het bijzonder onthulde IU dat haar moeder, ondanks de financiële moeilijkheden waarmee hun familie te maken kreeg toen zij opgroeide, geen geld van IU gebruikte om de schuld terug te betalen.

IU verscheen op 'Win Win' in 2011, toen ze al veel succes had geboekt met haar hitnummer 'Goededag' en haar verschijning in het populaire drama 'Droom hoog' . Hier, zei ze, 'Mijn moeder gebruikt niets van het geld dat ik verdien om haar schuld terug te betalen, ook niet tot nu toe.' Ze verklaarde ook dat haar moeder nog steeds werkt, haar eigen geld gebruikt om de schuld terug te betalen, en onlangs de volledige terugbetaling heeft voltooid.

Dan, op de KBS show 'Hee Yeol's gesprek' in 2018 besprak IU hoe ze tot de beslissing kwam om te doneren aan een goed doel. IU onthulde dat de droom van haar moeder altijd is geweest om een ​​weeshuis te runnen. IU verklaarde dat ze aanvankelijk een hekel had aan het idee dat haar moeder een weeshuis zou runnen toen ze jonger was, omdat ze de liefde van haar moeder niet wilde delen. Toen ze opgroeide, onthulde IU echter dat ze leerde trots te worden op haar moeder, die altijd bereid was liefde te tonen aan degenen die moeilijkheden in het leven ondervinden.

Toen haar werd gevraagd waarom de droom van haar moeder nog niet was vervuld, ondanks het feit dat IU's financiële status meer dan in staat was om het te ondersteunen, antwoordde IU: 'De absolute regel van mijn moeder is dat ik niet aan mijn inkomen mag komen. Ik wou dat ze me een kans zou geven om een ​​goede dochter te zijn, maar ze wil nooit iets van me ontvangen.' Bovendien onthulde IU dat haar moeder een klein bedrijf runt, dat IU niet promoot en niet duidelijk maakt aan fans.

Bovendien werd de moeder van IU vaak gezien met haar persoonlijke geld om heerlijke snacks te sturen naar medewerkers op de set van de drama's van haar dochter. Ze verwarmde zelfs de harten en lichamen van IU's fans toen ze zitkussens klaarmaakte waar ze op konden zitten tijdens IU's concert.

Toen de moeder van IU werd gevraagd, 'Wat is familie voor jou?' IU's moeder schreef het antwoord, 'Mijn hele leven' . Toen IU's vader werd gevraagd, 'Wanneer was je het meest trots op jezelf?' IU's vader schreef het antwoord, '[Als ik mensen hoor zeggen] 'Ze zeiden dat die persoon de vader van IU is!' '.
In reactie hierop merkten sommige netizens op:


'[De fans] zijn zo schattig als ze naar huis gaan terwijl ze hun kussens knuffelen als die lolll.'
'Wat een leuke moeder en dochter.'
'Er was een reden waarom ze zo vaak doneert.'
'Zo hartverwarmend.'
'Zei ze niet dat terwijl haar moeder misschien zo is, haar vader het leven leidt met volle teugen van het zijn van haar vader? Lollll.'
'Zo leuk om te zien. IU moet goed zijn opgegroeid in een goed gezin.'
'Als ik de moeder van IU was, zou ik expres mijn baan op willen zeggen en een comfortabel leven leiden TT. Ze is geweldig.'
'Zo'n cool persoon.'
'Zo geweldig, zowel de moeder als de dochter.'
'Haar moeder is zo'n cool persoon.'
'Niemand kan de moeder van IU zijn.'
'IU lijkt veel op haar moeder.'
'Wauw, dit is echt geweldig van haar moeder.'