Nieuws

Netizens' selectie van de vier beste visuele leden van de meidengroepen die debuteerden in 2022

De nieuwe lijn van beginnende meidengroepen die dit jaar debuteerde, trekt veel aandacht omdat veel getalenteerde individuen in staat waren om te debuteren en de muziekindustrie te betreden en de toekomst van K-pop op te fleuren.

Onlangs hebben netizens hun aandacht getrokken naar de vier meidengroepen die in 2022 debuteerden. In het bijzonder hebben netizens de beste vrouwelijke artiest voor het visuele idool uitgekozen die dit jaar debuteerde in een online gemeenschap .

Eén internetgebruiker koosKep1er's Xiaoting ,NMIXX'sSullyoon,DE SSERAFIM'sKazuha, enKLASSE: y's Won Ji Min als de meidengroepleden met de beste visuals die dit jaar debuteerden.


Xiaoting van Kep1er

Sullyoon van NMIXX

Kazuha . van SSERAFIM

KLASSE: y's Won Ji Min

Netizens mengden zich in het gesprek en commentaar gegeven , ' Ik vind Sullyoon en Kazuha de mooiste,' 'Ik hou van Xiaoting's sfeer, ze heeft een mooi gezicht, maar haar sfeer is te gek', 'Ik ben het ermee eens dat Sullyoon het beste beeld heeft, maar waar is IVE?' 'Kazuha's visuals zijn te gek', 'Ik vind Kazuha en Xiaoting echt zo mooi', 'Ik denk dat dit de keuzes van de originele poster zijn', 'Ik hou ook van CLASS:y's Ji Min, ze is schattig,' 'Ik hou echt van Kazuha's visuals,' 'Ze zijn allemaal mooi', 'Ik denk dat Kazuha mijn enige keuze is,' en 'Sullyoon is absoluut de beste visual van 2022.'