Blogs

Nieuw ontdekte dansvideo's van pre-debuut Jimin nemen sociale media over terwijl fans verbaasd zijn over zijn uitstekende vaardigheden op zo'n jonge leeftijd

Pre-debuutvideo's van Jimin's een hiphop/straatdansen zijn weer opgedoken en hebben het internet overgenomen, en fans staan ​​al op zo'n jonge leeftijd versteld van zijn talent. Slechts een paar dagen geleden publiceerde K-media een artikel vol lof voor pre-debuut Jimin, waarin hij zijn weg naar het sterrendom volgde met een interview van zijn directeur van de Just Dance Academy die hem een ​​'Idea Bank' noemde, en het artikel dat hem beschrijft als de 'leider van de populariteit van zijn groep met zijn prachtige dans...' [lees hier], en de nieuw ontdekte video's leggen precies uit waarom Jimin als danser zeer geprezen werd en nog steeds wordt geprezen.

Op 3 januari, wat beelden van Jimin die danst tijdens zijn tijd bij de Just Dance Academy voordat hij bij Big Hit kwam, werd onthuld en iedereen die ernaar keek, werd weggeblazen. Hij toonde zo'n extreem talent in knallen en vergrendelen, en voerde elke beweging feilloos uit als een professional, maar hij was pas 16 jaar oud op de middelbare school.

De video is gedeeld door Dansschool Connection Korea, en het waren beelden van een dansgevecht dat plaatsvond in 2011 tussen 'Just Dance Academy' uit Busan en 'MJC Dance Studio' uit Pohang.

Eén commentaar op de gedeelde video wees op Jimin's techniek van controle en isolatie, terwijl hij extreem gedetailleerd was in zijn dans, wat volgens hem een ​​moeilijkere techniek is om onder de knie te krijgen in hiphopdans, maar Jimin voerde het zo indrukwekkend goed uit dat Jimin voor hem de prijs won strijd. Hetzelfde kan gezegd worden van het publiek op basis van het gejuich voor hem.

Er werd zelfs onthuld dat Jimin in diezelfde periode, toen hij op de middelbare school zat, een dansgevecht had gewonnen tegen een bekende dansleraar. De leraar zei dat hij te goed was en dat hij was een knallend dansgenie . Dit laat zien hoe hoog zijn niveau van talent was, zelfs vanaf zo'n jonge leeftijd, en het is opmerkelijk hoe veelzijdig hij is als danser gezien de Jimin die tegenwoordig bekend staat als een topdanser in verschillende dansen, zoals modern, hedendaags en traditioneel. dans, en een van de beste in K-popdans.

Een andere fan deelde een video van Jimin die danste tijdens een huwelijksceremonie voor een van zijn leraren, waarin stond dat hij van alle mannelijke dansersstudenten degene was die was geselecteerd voor een solodans en het toont de hoge achting die ze voor hem hadden.

Terugkijkend op de Amerikaanse Hustle Life-show die in 2014 werd uitgebracht, is het duidelijk hoeveel ervaring Jimin had in straatdansgevechten, alleen al door hoe hij optrad tijdens de show.

American Hustle Life is een realityshow waarin BTS-leden twee weken in Los Angeles doorbrengen met hiphopleraren, waar ze verschillende missies uitvoerden die bedoeld waren om hen te helpen de ware hiphopcultuur te ervaren, om hen te helpen bij hun carrièrereis, als de groep debuteerde in 2013 als hiphopgroep.

Jimin toonde zoveel kracht en vertrouwen tijdens de gevechten, wat aantoonde dat dit zijn tufsteen was, en hij viel altijd op tegen de tegenstanders. Hij kreeg zelfs de kans om enkele dansen te choreograferen, en het werkte uiteindelijk buitengewoon goed voor zijn groep, omdat het hielp om de beste eigenschappen van de dans van hem en zijn groepsgenoot naar voren te brengen om hen te helpen schitteren tijdens de strijd.

Fans brachten andere clips van pre-debuut Jimin naar voren die ook zijn talent en vaardigheid in popping en locking demonstreerden. Zijn interpretatie van de geselecteerde liedjes voor de dansen was zo anders en indrukwekkend, en zijn lichaamscontrole was opnieuw een punt om toe te juichen. Zijn dansoefenvideo's van dansen gechoreografeerd door beroemde choreografen toonden ook zijn onmiskenbare talent en capaciteiten.

Hier zijn enkele reacties van fans op de ontdekking van deze videoclips.

Ondertussen vonden fans ook enkele van zijn foto's die tijdens zijn schooljaren waren genomen, waaruit blijkt dat hij altijd een voorbeeldige student was, absoluut knap, altijd omringd door vrienden en met een hoge populariteit onder zijn leeftijdsgenoten, als een topdansstudent op de dansafdeling.

Jimin is een dans enigma, en zijn talent is aangeboren, zoals blijkt uit deze video's. Later groeide hij op om zijn focus te veranderen en nieuwe dansstijlen te leren, waaronder moderne en hedendaagse dans, en het beheersen van al deze genres die hem tot de meest besproken en geprezen danser in K-pop op dit moment hebben gemaakt.