Nieuws

Nike's 'Valentijnsdag' Air Force 1 ziet +137% verandering in wederverkoopprijzen, dankzij G-Dragon

Valentijnsdag vieren, Nike heeft een speciale editie uitgebracht op de Air Force 1-serie. Nadat de K-pop-ster naar Instagram ging om te pronken met zijn nieuwste toevoeging aan schoenencollectie, zagen de kicks een sterke stijging van de wederverkoopprijzen, dankzij K-pop Legend G-Draak .

Bekend om zijn felbegeerde samenwerking met het merk, ging het mode-icoon naar Instagram om zijn nieuwste paar sneakers te delen. #HVD2021 , deelde de beroemdheid een bericht met drie close-upbeelden van de Valentijnsdag AF1, met hartvormige perforaties op de teenendoos en verborgen details op de tong.


Oorspronkelijk in de handel voor ₩169.000 KRW (ongeveer $ 154 USD), stegen de prijzen van de schoen zo hoog als ₩400.000 KRW (ongeveer $ 365 USD) na de Instagram-post van GD, wat ongeveer een markeert 137 procent stijging . Gemiddeld werden de kicks doorverkocht rond de € ₩300.000 KRW (ongeveer $ 273 USD), afhankelijk van de grootte. Hij is de Elon Musk van de sneakerscene, een volger grapte, terwijl anderen eraan toevoegden: Dit moet het GD-effect zijn.


G-Dragon laat opnieuw zijn grote impact zien, hoewel hij voor het 4e jaar op rij een pauze heeft genomen en nadat hij in de industrie was sinds hij 6 jaar oud was.

...