Nieuws

NMIXX-leden tonen hun indrukwekkende live zangkunsten in 'JYP COVER LIVE' video

De JYP rookie meidengroepNMIXXheeft indruk gemaakt op netizens en fans met hun uitzonderlijke prestatievaardigheden door de vele podia waarop ze konden optreden.

De beginnende meidengroep blijft hun vaardigheden bewijzen en maakte onlangs indruk op internetgebruikers met hun onberispelijke zangvaardigheden via de 'JYP COVER LIVE', waar ze een medley van JYP-nummers zongen.

De leden zongen verschillende liedjes zoals: ITZY 's ' GEK ,' TWEEMAAL 's ' De gevoelens ,'' OOH-AHH ,' vijftien& 's ' Kan het niet verbergen ,' juffrouw A 's ' Stil ,'' Ademen ,' Wonder meiden ' ' Waarom zo eenzaam, ' en ' Be My Baby (Ra.D Mix) .'

De meisjes toonden elk hun zangkunsten en hun unieke charmes. Na het zien van de video waren de netizens onder de indruk van de live optredens van de meiden, aangezien ze via deze nieuwste video naar de individuele zangstem van elk lid konden luisteren.

netizens commentaar gegeven , ' Wow, ze zijn zo goed,' 'Ik denk echt dat Sullyoon goed is in het zingen van elk genre,' 'Ik ben echt benieuwd, maar ze zingen echt live?' 'Ze kunnen zo goed zingen,' 'Hoe kunnen alle leden zo goed zijn in zingen?' 'Ik heb het gevoel dat Sullyoon alles heeft - het uiterlijk en de zangvaardigheden', 'Kyujin is zo schattig', 'Wauw, ze zijn allemaal zo getalenteerd', 'NMIXX heeft de beelden en de talenten die geweldig zijn', 'Deze groep is echt geweldig,' 'Ik hou echt van de zangstem van Jinni,' en ' Ik ben echt onder de indruk dat alle leden goed kunnen zingen.'