Nieuws

NU'EST-leden schrijven handgeschreven brieven aan fans na hun ontbindingsnieuws

entertain.naver.com

Op 28 februari,NIET OOSTENbracht het schokkende nieuws dat de groep besloot uit elkaar te gaan. Pledis Entertainment heeft een officiële verklaring vrijgegeven via HYBE 's Weverse platform dat hun ontbinding aankondigt.

Kort daarna deelden NU'EST-leden hun laatste afscheid van hun fans via het Weverse-account van NU'EST. De brieven waren gericht aan hun fandom, L.O.Λ.E, die de groep de afgelopen tien jaar heeft gesteund.

Elk lid -JR,Baekho,tot,Ren, enMinhyun- hebben allemaal hun brief geschreven en op Weverse geplaatst.

JR schreef:

' Hallo, dit is de JR van NU'EST. Het lijkt alsof de lente eraan komt, maar de laatste kou van de winter is onverzettelijk. Hoe gaat het met L.O.Λ.E-leden?

Ik weet niet hoe ik moet beginnen, dus ik heb dit al tientallen keren geschreven. Na lang wikken en wegen hebben de leden besloten onze eigen weg te gaan. Terugkijkend, inclusief de tijd die ik heb voorbereid om te debuteren met NU'EST, is er geen tijd geweest dat ik niet dankbaar ben geweest voor de 13 jaar met jou. Ik weet heel goed dat die tijden mogelijk waren omdat jij, L.O.Λ.Es en de leden bij me waren, dus ik ben nog steeds bang om nu alleen te staan.

Ik geloof dat ik het verdriet en de pijn van L.O.Λ.Es niet kan troosten. Ik denk ook niet dat ik met woorden kan uitdrukken hoeveel ik van L.O.Λ.E. houd en aan L.O.Λ.E heb gedacht. Je hebt me door mijn tienerjaren en mijn twintiger jaren heen gezien. En ik dank je dat je me altijd op een goed pad hebt geleid en ik hou van je. Mijn hart van dank en liefde zal niet in de verleden tijd zijn, maar zal altijd in het heden en de toekomst zijn.
Ik buig ook oprecht mijn hoofd om CEO Han Sung Soo te bedanken die heeft gewaakt over een jonge plattelandsjongen die niets wist, zodat hij niet het verkeerde pad bewandelt. Net zoals ik tot nu toe heb gedaan, zal ik de zaken één voor één oprecht en oprecht blijven opbouwen. Als de lente bloeit en de warme wind waait, kom ik terug met goed nieuws.
Dit was JR van NU'EST.'


Baecho schreef:


'Hallo, dit is Baekho van NU'EST.
Het is al 10 jaar dat ik als NU'EST-lid Baekho heb doorgebracht. Terugkijkend op alles van voor mijn debuut tot nu, begon ik dromen te krijgen, mijn dromen kwamen uit, ik maakte nieuwe dromen en soms werden onvoorstelbare dingen bereikt.

Eerlijk gezegd is het niet lang geleden dat ik me realiseerde dat ik tien jaar lang zo dankbaar kan zijn. Ik ben de leden zo dankbaar omdat ik dit kan zeggen en ik ben L.O.Λ.Es en vele ontelbare mensen zo dankbaar.
De tijd die we zo samen hebben doorgebracht, tot nu en in de toekomst, zal ik nog steeds leven zoals ik ben.

Soms voelde ik me ongeduldig en leek alles onzeker, maar hoe langer ik bij L.O.Λ.Es doorbracht, hoe meer ik voor een lange tijd samen met jou wilde zijn. Ik zal stap voor stap blijven werken zodat we samen kunnen lachen en huilen en veel emoties kunnen delen.

En ik hou van onze NU'EST-leden.'Aron schreef:

'Hallo mijn L.O.Λ.Es. Dit is Aron van NU'EST.
Zelfs nu ik deze brief schrijf, denk ik nog steeds na over wat ik moet zeggen. Wij, NU'EST, debuteerden in 2012 en hebben gelopen tot 2022, alleen al kijkend naar onze L.O.Λ.Es. Er zijn de afgelopen tien jaar veel moeilijke dingen geweest en er waren veel momenten waarop ik het wilde opgeven. Maar ik denk dat ik ze heb kunnen overwinnen dankzij onze L.O.Λ.E's die aan mijn zijde stonden. Dankzij onze L.O.Λ.E's heb ik veel gevoeld, ontvangen en geleerd over liefde, dankbaarheid en kostbaarheid. Heel erg bedankt. Via NU'EST heb ik kennis kunnen maken met onze L.O.Λ.Es en ik konden de gelukkigste en meest waardevolle momenten in mijn leven delen met onze L.O.Λ.Es. Bedankt dat je me herinneringen hebt gegeven die een leven lang meegaan. Ik was erg blij.
Het is heel eng en ik ben bang om alleen te zijn, maar wees niet te verdrietig, want we zullen altijd samen zijn. Hoezeer ik de afgelopen 10 jaar ook veel liefde heb ontvangen, ik zal je zeker terugbetalen door hard te werken, dus ik zou het op prijs stellen als je in de toekomst met me zou blijven wandelen.
En ik hoop dat je onze NU'EST-leden, die in de toekomst zullen blijven schitteren, blijft steunen en liefhebben.
Het spijt me oprecht mijn L.O.Λ.Es. Bedankt en ik hou van je.'
Ren schreef:

'Hallo, dit is Ren . van NU'EST .
Allereerst, het spijt me alleen maar om dit nieuws te bezorgen aan de L.O.Λ.Es die meer dan wie ook op het nieuws van de contractverlenging hebben gewacht.
Het lijkt nog maar de dag van gisteren dat ik ervan droomde zangeres te worden, mijn ouders verliet en op 16-jarige leeftijd begon als stagiair. Het is 10 jaar geleden dat ik debuteerde als lid van NU'EST.
Er waren veel dagen dat ik mijn familie miste met een kinderachtig hart en angst en nervositeit voelde over mijn debuut, maar omdat ik bij de leden was, die hetzelfde doel bereikten, en ik had L.O.Λ.E's die gelukkige tijden maakten en me steunden , heb ik al die tijden kunnen doorstaan.
Dit waren erg warme en gelukkige tijden omdat L.O.Λ.Es in die tijd bij me was.
Hoezeer we al zo lang samen zijn, deze beslissing was niet gemakkelijk...
Nu ga ik NU'EST verlaten en in een iets andere richting lopen. Het is niet het pad dat ik tot nu toe heb bewandeld, dus ik ben een beetje bang en voorzichtig, maar ik ga proberen met moed te lopen. Ik ben een beetje onbekend met welk pad in de toekomst beter zal zijn, maar ik ga proberen om met moed te lopen met het hart waarmee ik al een tijdje samenwerk.
Ik geloof dat ik ben wie ik nu ben vanwege de leden en L.O.Λ.E's die in mij geloofden, zelfs ondanks mijn tekortkomingen. Ik zal rustig verder lopen zonder dit gevoel te vergeten.
Bedankt voor alle tijd die we samen hebben doorgebracht als NU'EST Ren.'

Ten slotte schreef Minhyun:

' Hallo L.O.Λ.Es, dit is Minhyun van NU'EST.
Het is lang geleden dat ik een handgeschreven brief heb geschreven om mijn hart over te brengen.
Ik wilde iets delen, dus pakte ik een pen.

Ik ben veel aan het nadenken over wat ik moet zeggen tegen de L.O.Λ.E's die meer opgewonden en gelukkig zijn dan wie dan ook. hoofd van de 10e verjaardag.

Na veel wikken en wegen met de leden en het bedrijf over de toekomst van NU'EST, besloten zowel ik als de leden een nieuwe start te maken.

Ik maakte mijn debuut in 2012 en heb tot 2022 gelopen.
Er waren tijden dat ik moe en uitgeput was en wilde huilen, maar ik denk dat ik het heb overwonnen en het heb doorstaan ​​terwijl ik aan onze L.O.Λ.E's dacht.

De reden dat ik kon rennen zonder moe te worden; de drijvende kracht was de steun en liefde van de L.O.Λ.Es. Ik zal de dankbaarheid voor de liefde die je me hebt gegeven voor de rest van mijn leven nooit vergeten en ik zal het je teruggeven.

L.O.Λ.Es,
Bedankt voor het altijd presenteren van warme en gelukkige momenten aan NU'EST.
Ik was gelukkig. Ik heb L.O.Λ.E's kunnen ontmoeten en heb geleerd lief te hebben en bemind te worden.
In de toekomst zal ik u terugbetalen met een oprechte en langdurige activiteit.
Tot slot, blijf alsjeblieft samen met ons wandelen, zodat de toekomst van alle NU'EST-leden, mijn goede vrienden en familie, schitterend kan zijn.'