Drama's

OCN-dramaserie 'Island' bevestigt nieuwe hoofdrolspeler na vertrek van Seo Ye Ji

Het gloednieuwe OCN fantasie actie serie ' Eiland ' heeft nu de line-up van de leadcast bevestigd, na de aanvankelijke vertraging in de productie eerder dit jaar.

In mei werd productie voor 'Island' uitgesteld na actriceSeo Ye Jibesloten om uit de hoofdcast van het drama te stappen. Seo Ye Ji was oorspronkelijk gecast als de vrouwelijke hoofdrol van het verhaal Won Mi Ho , een derde generatie chaebol met een enorm lot. Echter, na betrokken te zijn geraakt bij verschillende controverses met betrekking tot haar privéleven, neemt Seo Ye Ji nu een tijdelijke onderbreking van openbare activiteiten.

Als gevolg hiervan, actriceLee Da Heeis nu gecast in de rol van 'Island's vrouwelijke hoofdrol, Won Mi Ho. Lee Da Hee zal samen metKim Nam Gil, terugkerend naar het kleine scherm als een duistere held wiens lot het redden van de wereld is, maar leven als een verschoppeling van de samenleving.

Deelnemen aan Kim Nam Gil en Lee Da Hee zijn ASTRO 'sCha Eun WooenGezongen Joon, waarbij Cha Eun Woo zijn allereerste katholieke exorcistische rol op zich nam als John , en Sung Joon speelt de partner van Kim Nam Gil Goong Tan .

'Island' is gebaseerd op een populaire webtoonreeks met dezelfde naam en vertelt het verhaal van een groep mensen die voorbestemd zijn om de wereld te redden door het op te nemen tegen een onheilspellende kracht op het eiland Jeju. De opnames voor de serie moeten in oktober beginnen.