Nieuws

Oli London identificeert zich als een niet-binaire Koreaan en netizens zijn boos omdat ze denken dat hij niet echt van Zuid-Korea of ​​Jimin houdt, maar hij gebruikt ze alleen voor aandacht

nieuws.naver.com

Het was Londen , een Britse influencer die aandacht kreeg voor het ondergaan van talloze plastische operaties om eruit te zien BTS 's Jimin , krijgt de laatste tijd weerslag van zowel het VK als Zuid-Korea.

De Britse influencer ging nog een stap verder en beweerde een 'Koreaanse identiteit' te hebben en plaatste een Zuid-Koreaanse vlag. Als een buitenlander beweert Koreaans te willen zijn en zegt dat hij op Jimin wil lijken, zouden Zuid-Koreanen natuurlijk trots zijn. Deze situatie is echter een beetje anders. Oli London plaatste op 18 juni een afbeelding van de Koreaanse vlag op Twitter. Wat netizens boos maakte, was dat de vlag was 'vernield' en dat de originele kleuren enorm waren veranderd. De rode, blauwe en zwarte kleuren werden veranderd in regenboogkleuren die de LGBTQ-gemeenschap vertegenwoordigen.

Oli London kondigde aan dat hij niet-binair is, zich identificeert als 'zij' en 'zij' en zich identificeert als een Koreaan. In de post beweerde de influencer dat de nieuwe Koreaanse regenboogvlag die 'ze' hadden geüpload, hun nieuwe vlag is die hen vertegenwoordigt. Oli London krijgt massale terugslag van zowel de Britse als de Zuid-Koreaanse online gemeenschappen, aangezien de netizens zeggen dat de influencer de Koreaanse identiteit en cultuur niet respecteert.

Koreaanse internetters beweren dat Oli London niet echt van de Koreaanse cultuur houdt of zich identificeert als een Koreaan, maar hun land alleen gebruikt voor roem en aandacht. Veel van deze internetters bekritiseerden dat de acties van de influencer onlogisch zijn en dat Oli de Koreaanse vlag vernield heeft.

netizens commentaar gegeven , ' Ik ben zo stomverbaasd,' 'Ik denk dat hij moet worden opgenomen in het psychiatrisch ziekenhuis', 'Deze man gebruikt Korea gewoon om aandacht te krijgen', 'Hij lijkt helemaal niet op Jimin', 'Hij is echt geestesziek', 'Als hij identificeert zich als een Koreaan, dan moet hij zijn staatsburgerschap veranderen in Korea,' 'Als hij echt een Koreaan wil zijn, moet hij hierheen verhuizen en proberen de cultuur en taal te leren,' 'Ik denk echt niet dat hij wil kijken net als Jimin, hij wil gewoon de bekendheid van BTS gebruiken,' 'Hij zei dat hij met Jimin wilde trouwen nu hij op Jimin wil lijken en hij is Koreaans?' 'Ugh, hij is zo vervelend. Hij spreekt ook geen Koreaans,' 'Jimin is waarschijnlijk bang voor deze man' en ' Waarom knoeit hij met de cultuur en vlag van een ander land?'