Geroddel

Ondanks de lage kijkcijfers tijdens de eerste run, is 'Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo' het levensdrama van sommige netizens?

Het einde van 2016 tot de eerste helft van 2017 was vol met een verscheidenheid aan fusion, jeugdhistorische drama's, terwijl de tweede helft vergelijkbaar droog is op het gebied van historisch drama ten gunste van modernere, herkenbare genres.


Dat is misschien de reden waarom sommige internetters een gesprek zijn begonnen over een drama dat in augustus 2016 werd uitgezonden - ' Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo '. De Koreaanse remake van een Chinese roman met in de hoofdrol IU , Lee Jun Ki , Kang Ha Neuli , en meer waren getuige van relatief lage kijkcijfers voor de duur van de 20-afleveringen, waarvan de hoogste 11,3% was voor de laatste aflevering en de laagste zo laag als 5,1%.


Maar een internetgebruiker ging onlangs naar een online gemeenschap om te bekennen, 'De kijkcijfers waren misschien laag, maar degenen die het hebben gezien weten het. Het is echt triest en hartverscheurend en ik moest elke keer huilen als ik ernaar keek. Het is mijn levensdrama.'


En een enorm aantal internetters stemde in met de bekentenis! Anderen zeiden, 'Als iemand die naar beide keek' Maanlicht getekend door wolken ' en dit, ik gaf de voorkeur aan 'Moon Lovers'' , 'Ik huilde en huilde toen ik dit zag tijdens het rennen, en liep er vervolgens nog 5 keer de marathon over' , 'Mijn moeder bleef dit drama lopen nadat ze het de eerste keer had gezien' , 'Omdat 'Moonlight Drawn by Clouds' in hetzelfde tijdslot stond, begon ik met het kijken naar de hoofduitzending van 'Moonlight Drawn by Clouds' en keek naar herhalingen van 'Moon Lovers', maar uiteindelijk schakelde ik het de andere kant op na verloop van tijd. Serieus het drama van mijn leven' , 'Het is goed en het is triest en ik hou persoonlijk van tranentrekkers, dus ik heb hier erg van genoten' , 'Ik hou niet van drama's, maar 'Moon Lovers' is het drama van mijn leven, het is nog steeds mijn telefoonachtergrond' , en meer!


Netizens die 'Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo' niet hebben gezien, toonden hun nieuwsgierigheid naar het actuele onderwerp en zeiden dat ze het binnenkort zouden proberen. Fans raden echter aan dat als je een student bent, je deze absoluut niet tijdens de schoolperiode moet kijken, maar moet wachten tot de pauze of vakantie.Heb je 'Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo' gezien?