Muziek Releases

[MV & Album Review] PRISTIN -- 'Hallo! PRISTIN / Wee Woe'

PRISTIN

PRISTIN 'Hallo! PRISTIN'


Tracklijst:
1. Wees de ster
2. Wee Woo *Titel
3. Zwarte weduwe?
4. Rennen
5. Over N Over
6. WijPledis Entertainment debuteerde met hun nieuwste meidengroep PRISTIN ! Volgens bronnen is hun naam een ​​samentrekking van 'prismatisch' en 'elastine'. Dus hun naam betekent 'veelkleurige rekbare huid'. Oké, ik maak een grapje dat het 'heldere en heldere oneindige kracht' betekent (volgens hun interview op V Live ). Maar dat is niet wat mijn woordenboek zegt. Ze debuteerden oorspronkelijk als Pledis Girlz , maar na het toevoegen Nayoung en Kyulkyung (die bezig waren met) I.O.I op dat moment) debuteerden ze goed als PRISTIN .


De EP trapt af met ' Wees de ster ,' die, hoewel niet verschrikkelijk, telt als een 'bijna daar'. Er zijn te veel schokkende overgangen en switch-ups om een ​​echt opvallend nummer te zijn. Het is goed, maar het voelt veel te veel als vulmiddel. Ik denk dat het het refrein is waar het echt naar beneden valt, omdat ik sommige van de hoofdverzen leuk vind. Ik ben ook niet gek op de bruggen.�

Het titelnummer ' Wee Woo ' is beter, maar het heeft last van dezelfde dingen die het eerste nummer pijn deden. De overgangen en bruggen zijn minder onhandig, maar de main hook in het refrein is zwak. Het grootste deel van het nummer is echter geweldig en ik hou van de beukende beat. Het is gewoon een beetje een anticlimax tegen de tijd dat het bij de titel komt, vergeleken met de hele rest van het deuntje. Het trieste is dat de hook een essentieel onderdeel van het nummer is en de rest van het verhaal vertelt. Echter, als mijn hart ging ' Wee Woo ,'Ik denk niet dat ik verliefd zou zijn. Ik zou snel naar een dokter gaan.' Zwarte weduwe ' is gewoon een puinhoop. Er zijn hier wat knipogen naar hiphop en EDM, maar het geheel hangt niet goed samen. Het is alsof ze verschillende goede ideeën hadden, maar niet wisten hoe ze deze effectief in een goed nummer moesten verpakken. Er zijn delen die ik echt leuk vind, maar er is niet genoeg om van te genieten voordat het willekeurig overschakelt naar een ander deel. Het hele ding voelt alsof iemand van zender op de radio verandert.
' Rennen ' is echt waar het album oppikt. Het is waarschijnlijk het beste nummer op de schijf tot nu toe. Soms is experimenteren een goede zaak -- zoals f(x) . Soms is het een beetje uit. Dit nummer heeft weinig tot geen experimenten, en dat komt goed van pas. Het is een gelikt, lief popnummer, pretentieloos en niet verontschuldigend. Maar het is net zo'n sterk deuntje als op een album van Rood fluweel of TWEEMAAL . Ik vind het leuk.


De ballade ' Meer dan N Meer dan ' is eigenlijk waar ze echt uitblinken. Het is alleen jammer dat het zo lang op het album duurde om daar te komen. De meiden hebben echt geweldige zangstemmen, maar het is soms moeilijk om dat in een echt geweldig uptempo nummer te verwerken. Maar hier trekken ze het deuntje heel goed uit, injecteren ze emotie in hun stem zonder overspannen te raken. En de melodie is er zoveel beter voor.Bewaar het beste voor het laatst? Ja, verreweg het beste deuntje op de schijf is de pre-release track' Wij ,' door leden Lang , Eunwoo , Sungyeon en Xiyeon . Het is een goed deuntje, zeer goed gerealiseerd door de meisjes. Het doet me bijna aan disco denken, alleen is de beat veel sterker. De meisjes wikkelen hun stem hier mooi omheen, en het is een geweldige afmaker.

Het probleem is dat het laatste nummer iets is dat we al hebben gehoord, en de meeste nieuwere nummers voldoen niet. Ik heb een behoorlijk aantal debuutalbums verzameld, en deze bevindt zich een beetje aan de zwakkere kant van het spectrum. De nummers die het sterkst zijn, zijn die waar de meisjes het meest mee te maken hadden. Toegegeven, hun namen staan ​​op alle tracks, maar ze componeerden, arrangeerden en schreven ' Rennen ,' wat het beste nummer op het album is naast ' Wij .' Helemaal niet de beste EP, en eerlijk gezegd, ik geef het bedrijf de schuld - de meisjes zijn in goede vorm als ze mogen zijn.

MV BEOORDELING
Ik weet niet zeker of dit echt een plot heeft, maar ik veronderstel dat je de sirenegeluiden in het nummer moest rechtvaardigen met een politie-aanwezigheid.

Het lijkt erop dat de meisjes magische krachten hebben, in ieder geval enkele. We hebben zwevende kaarten, zwevend haar, kleren die uit wasmachines schieten en een magische lamp. De meisjes dansen en zingen terwijl magische effecten overal om hen heen opduiken.�


De meiden dansen heel goed. Dat is wat mij hier het meest aan is opgevallen. Er was een duidelijke reden om dit te laten zien, en ze bewegen zich preciezer en met meer vertrouwen dan veel concurrerende groepen. Hun bewegingen waren bij uitstek (nou ja, behalve die voetlift tijdens de haak - die was net zo flauw als de haak).

De outfits variëren van voor de hand liggende eye-candy tot normaal, en alles is felgekleurd (passend bij hun naam). Het was goed gefilmd en ik heb niets bijzonders low-budget opgemerkt. En ik denk dat dat de sleutel is. Het heeft misschien niet veel gekost om dit te maken (ik ben niet bekend met de budgetten van Pledis), maar ze hebben het goed aangekleed.Ik laat het erger klinken dan het is, maar het tart echt een coherente beschrijving. Het is eigenlijk een leuk filmpje. De meisjes zijn absoluut prachtig, en het is best grappig om bijvoorbeeld een frisdrank in iemands gezicht te zien ontploffen. Het is alsof ze zichzelf niet al te serieus namen, maar dringend behoefte hadden aan een concept. Ik vind het echter leuk, net zoals ik van het lied geniet.

Scoren


MV-relevantie ..........8
MV-productie .........9
MV-concept .............8
Albumproductie ....6
Albumconcept ........7
Tracklisting ..............7

ALGEMENE ............ 7.5