Blogs

Maak kennis met de eerste 2 geruchten over stagiaires voor de aankomende Girl Group van Big Hit Labels

kim minji

#THE_GIRL 1, gebruikt voor promotievideo's van PLUS GLOBAL AUDITION

yoon soobin

Voormalig Woollim-stagiair Yoon Soobin

BRON: https://twitter.com/forpgngg

In september 2019 werd aangekondigd dat: Grote hit-entertainment ( BTS ) en Bron Muziek ( GFriend ) bundelden hun krachten om de PLUS GLOBALE AUDITIE , een wereldwijde zoektocht naar leden om een ​​nieuwe K-Pop-meidengroep te vormen die in 2021 moet debuteren.

Het is meer dan een jaar geleden en eindelijk zijn de eerste 2 stagiaires naar verluidt verschenen!

Kim Minji (04-voering)

Fans zoeken al meer dan een jaar naar haar SNS om geruchten te ontkrachten, en niet zo lang geleden was haar naam bekend bij het publiek, en blijkbaar is ze een stagiaire!

Yoon Soobin (01 Liner)

Yoon Soobin is een ex- Woollim stagiair. Ze traint sinds 2015 en er wordt al een tijdje over haar gepraat op Koreaanse fora; fans bundelden hun krachten opnieuw om haar SNS te vinden in de hoop geruchten te ontkrachten, maar er werd niets gevonden, dus het gerucht gaat dat ze ook een stagiaire is.

BIGHIT's voorzitter Bang PD, evenals de CEO van Source Music, Seo Sungjin, hebben gezegd dat de meidengroep in 2021 debuteert (hoogstwaarschijnlijk in het eerste kwartaal), en dat er nog maar een paar weken over zijn tot 2020 voorbij is. Dus fans zijn enthousiast om alles te weten over de leden van deze nieuwe meidengroep, wiens naam en leden nog moeten worden onthuld!