Blogs

Maak kennis met OHTNYC, het sieradenmerk dat K-pop fashion overneemt

Sieraden zijn een essentieel onderdeel van de K-pop modepuzzel. Wanneer de outfit van een idool wat extra sprankeling nodig heeft, helpen unieke accessoires de look naar een hoger niveau te tillen. Over het volgende niveau gesproken, een sieradenmerk wint aan populariteit bij grote K-popgroepen zoals aespa en TXT. Je hebt waarschijnlijk STAYC's Sieun of zelfs MAMAMOO's Moonbyul gezien met deze prachtige sieraden, en het is allemaal gemaakt door OHTNYC . Hier is het verhaal achter het merk en enkele van de K-popsterren die pronken met OHTNYC-accessoires.

Opgericht door Jinsol Woo , afgestudeerd aan New York's Fashion Institute of Technology , OHTNYC biedt gewaagde, op punk geïnspireerde sieraden. Terwijl het merk al in 2017 furore maakte, is OHTNYC de afgelopen twee jaar geëxplodeerd. Het is een succesverhaal van de beste soort. Volgens een verhaal op Wo's persoonlijke Instagram-account ( @jinsolwoo ), kwam hij naar New York met 'geen geld, geen plannen, geen Engels, geen baan, geen familie.' Tegenwoordig heeft het succes van OHTNYC Woo in staat gesteld een kantoor te openen bij Times Square, met zijn favoriete artiesten te werken en zijn droomleven te leiden.-Advertentie- Overslaan

Wij zijn een in New York gevestigd modemerk dat is opgericht om de kracht van naaktheid over te brengen door middel van gedurfde genderloze expressie. We herdefiniëren passende, Woo zei via e-mail.

Ooit beschreven als 'beïnvloed door de SM-cultuur, wordt OHTNYC nu door velen gedragen' SM-entertainment artiesten. Meisjes op de top (GOT) en aespa hebben beide rockende stukken van OHTNYC in looks die krachtige punkvibes en klassieke elegantie samenvoegen. De Instagram van het merk verkennen ( @OHTNYC ) laat je zien hoeveel K-popidolen OHTNYC-sieraden dragen. In één post zie je aespa's karina uitgedost in een OHTNYC Zilveren Parel Kruis Ketting . In een ander, GOT-lid Hyoyeon schittert in een Kristallen kruis ketting .

Maar SM-artiesten en stylisten zijn niet de enigen die van OHTNYC houden. Veel modieuze K-popsterren dragen deze sieraden. Ook al TXT's Yeonjun is gezien in een van de merken Star Utility-kettingen . Hoewel de volledige lijst met K-popidolen die van OHTNYC houden te lang is om hier op te nemen, zijn er enkele opmerkelijke sterren Seori, Eunbi van IZ*ONE, Ahin van Momoland, en Red Velvet's Joy . Kim Woo-sung van De roos droeg zelfs een OHTNYC-stuk in een muziekvideo.

Buiten de K-popwereld houden beroemdheden van Olivia Rodrigo, Chloé x Halle, BIA, en Soulja Boy hebben ook OHTNYC gedragen. Woo besprak de toekomst van het merk en zei: We revolutioneren in 2022. We hebben plannen om ons merk uit te breiden tot een mode-imperium dat kleding, muziek en natuurlijk meer sieraden omvat. Je kunt het merk volgen op Instagram en TikTok .Rond het web