Blogs

Overweldigende vermeldingen leiden tot permanente dempen van de echte naam van BTS V, Taehyung, op Twitter en Twipple Japan

BTS V's explosieve populariteit heeft fans voor een dilemma geplaatst als gevolg van buitensporige vermeldingen, Twitter en tuimelen algoritmen hebben zijn naam gedempt, Taehyung .

Na elk evenement komen meerdere trefwoorden met betrekking tot V op wereldwijde trends. Zijn echte naam is echter in geen enkel land gespot op de Twitter-trends. Voordat het werd gedempt, ' Taehyung ' zou trend zijn met meer dan 3 miljoen vermeldingen bij normale gelegenheden. Wanneer gecontroleerd op alternatieve statistische sites, overschrijden Taehyung's vermeldingen nog steeds de 1M+ grens op een normale dag, maar dat wordt nooit weerspiegeld in Twitter Worldwide-trends.

V's vermeldingen op Twitter toen Butter werd uitgebracht

De naam van V is door Twitter gemarkeerd als een veelgebruikt woord. Het heeft dezelfde kans op trending als gewone woorden als 'de' en 'maar'; helemaal niet. Zelfs zijn volledige naam verschijnt niet meer op wereldwijde trends.

Fans hebben het afgelopen jaar met dit probleem geworsteld met Twitter en waren absoluut kapot toen Twipple Japan heeft onlangs zijn naam gedempt.


V is de hoogste buitenlandse beroemdheid op Twipple Japan, en hij trends vaak hoger dan BTS. Er werd echter onthuld dat alleen zijn volledige naam, ' K in Taehyung,' kan trenden.

Geƫrgerd begonnen fans Twipple Trends op Twitter te taggen en vroegen hen om deze kwestie te onderzoeken. Zijn volledige naam, Kim Taehyung, trending op Twipple Japan.

V heeft zo'n geweldige aanwezigheid op sociale media dat zelfs zijn hond, Yeontan , trends wereldwijd. Het is tragisch dat terwijl het huisdier, of misschien iets anders dat V noemt, onmiddellijk trends vertoont, hij zelf niet in staat is geweest.

Fans hebben de hoop verloren dat Twitter iets zal oplossen. Voor hen is het opnieuw zien van de Taehyung-trend een droom die maar niet uitkomt.