Nieuws

Overzeese fans zeggen dat ze Lee Jung Jae niet konden herkennen in 'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon' vanwege zijn strakke uiterlijk

nieuws.naver.com

de cast van Netflix de originele serie ' Inktvisspel ' verscheen in de populaire Amerikaanse talkshow ' De Tonight Show met Jimmy Fallon, ' trekt de aandacht van kijkers over de hele wereld.

ActeursLee Jung Jae, Park Hae Soo , Wi Ha Joon , en Jung Ho Yeon verscheen op de show op 6 oktober en ontmoette Jimmy Fallon, de gastheer voor de nachtshow.

Toen Jimmy Fallon Park Hae Soo vroeg, ' Wanneer realiseerde je je dat de show zo groot werd,' de acteur maakte iedereen aan het lachen door te reageren, ' Direct.' Hij voegde toe, ' Ik ben zo dankbaar dat zoveel mensen dit via zoveel media bekijken. Maar ik voel het op dit moment nog meer, het is echt, ik voel het in mijn botten .'


De gastheer ging toen aan Wi Ha Joon vragen: ' Waar denk je dat mensen over de hele wereld mee verbonden zijn?' en de acteur antwoordde: ' Ik denk zeker dat een deel van de aantrekkingskracht de Koreaanse kinderspellen zijn. Dat kan heel origineel, verfrissend en tegelijkertijd schokkend zijn voor de wereldwijde kijkers. Ik heb ook het gevoel dat we er goed aan hebben gedaan om de ware menselijke natuur van rauwe hebzucht en de menselijke natuur die in de games plaatsvonden tot uitdrukking te brengen, wat volgens mij resoneert met veel van het publiek.

Jimmy Fallon bracht ook het onderwerp ter sprake over de gigantische 'Greenlight, Redlight'-robot die tijdens de eerste aflevering te zien was. Hij onthulde dat de pop is gebaseerd op een personage uit Koreaanse leerboeken. Actrice Jung Ho Yeon legde uit dat er in bijna alle Koreaanse leerboeken twee personages voorkomen - de jongen heet 'Cheolsoo' en het meisje 'Younghee' - en de vrouwelijke robot is gebaseerd op het vrouwelijke personage.

Alle acteurs kregen veel aandacht toen ze over verschillende aspecten van de show spraken. Vooral veel internationale fans zeiden dat ze Lee Jung Jae niet konden herkennen vanwege de strakke, strakke beelden die hij opschepte in de talkshow. De buitenlandse fans prezen de acteur omdat hij er zo goed uitzag in een pak met zijn haar naar achteren gekamd.