Nieuws

P-Nation's jongste 'LOUD'-stagiair die het officiële debuut uitzit

P Natie kondigde de jongste aan' LUID ' stagiaire, Tanaka Koki , zal niet debuteren met het team.

Op 24 januari bracht P Nation een officiële verklaring uit waarin werd aangekondigd dat Tanaka Koki, geboren in 2009, niet zal debuteren met het 'LOUD'-team. Hieronder vindt u de volledige verklaring van het label.


'Hallo, dit is P Nation. Allereerst willen we iedereen bedanken die veel steun en aandacht heeft getoond voor het debuterende team van SBS 'LOUD'.


We schrijven om Tanaka Koki's plannen in de nabije toekomst op de hoogte te stellen. Koki is hard aan het trainen sinds hij als debuterend lid uit de show 'LOUD' werd gekozen.


Door dit proces zijn we tot de conclusie gekomen dat Koki meer training nodig heeft voor zang, raps, enz. om zijn uitvoeringen te evenaren. Koki zelf, zijn ouders en ons bedrijf hebben allemaal afgesproken om Koki's beste versie van zichzelf aan zijn fans te presenteren, dus hij zal later debuteren onder P Nation met een ander team.


Koki zal zijn dromen blijven najagen met zijn geweldige talent voor krumping, ook al zal hij niet debuteren als een 'LOUD' team.


We zullen zijn reis volledig ondersteunen totdat hij officieel debuteert als een meer volwassen artiest, inclusief alle training.

Last but not least, toon alsjeblieft je steun aan Koki terwijl hij blijft groeien als artiest onder P Nation. Dank je.'