Nieuws

P Nation onthult nieuwe profielfoto's van 'LOUD'-trainees, terwijl netizens nog steeds sceptisch zijn over het jongste lid van het team

P Natie onthulde nieuwe profielfoto's van ' LUID ' stagiaires maar netizens zijn nog steeds sceptisch over het jongste lid van het team, Tanaka Koki .

Op 4 september maakte het label de deelnemers bekend Eun Hwi , Daniel Jikal , Cheon Jun Hyuk , Oh Sung Jun , Choi Tae Hun , Jang Hyun Soo , Tanaka Koki, en Woo Kyung Jun werden gekozen als de laatste debuterende leden. Op 12 september om middernacht KST plaatste P Nation nieuwe profielfoto's van de debuterende leden, waardoor de fans enthousiast werden.

-Advertentie- Overslaan

Kort na de onthulling van de nieuwe profielfoto's, blijven netizens hun zorgen uiten over Tanaka Koki, die 12 jaar oud is en geboren wordt in 2009, die deel uitmaakt van het debuterende team.

Meer dan 600 internetgebruikers deelden hun mening over de bevestigde debuterende teamleden in de opmerkingen , zeggende: 'Ik dacht dat 05 nog erg jong was en dan is er 09?! Hij zou in plaats daarvan op de 'terugkeer van de superman' moeten zijn.'

'Ik vind dat dit niet mag voor een kind. Het eigenlijke kind.'

'Eh, hij zou nog jong zijn, ook al zou hij nog 5 jaar wachten.'

'Psy had hem moeten uitschakelen, ook al was Koki de meest gestemde.'

'Nu gaan we onze jongens letterlijk opvoeden lol'

'Als hij in een jaar 10 cm groter kan worden, dan komt het wel goed.'

'Ik heb geen idee wat Psy denkt.'

'Dit lijkt teveel op kindermishandeling.'

'Maar hun maknae is een heel goede danseres.'

'Stop met sceptisch te zijn over de groep die nog niet eens debuteerde. Ik kan met deze zorgen niet meer trollen.'

Wat denk je?

Rond het web