Nieuws

P1Harmony's pre-debuutfilm 'P1H: A New World Begins' geselecteerd als een van de 'Five Sci-Fi Movies to Stream Now' door de New York Times

www.nytimes.com

P1 Harmonie's Pre-debuutfilm' P1H: Een nieuwe wereld begint ' is geselecteerd als een van de vijf sci-fi-films om nu te streamen en is positief beoordeeld.

P1Harmony heeft veel aandacht gekregen voor hun debuut toen ze een album uitbrachtenepische pre-debuutfilmdat verklaart het P1H-universum dat is gecreëerd voor de K-popgroep. De film is zo door de New York Times verkozen tot 'Vijf sciencefictionfilms om nu te streamen'.

New York Times introduceerde de film en legde uit: ' Nu is de K-popjongensgroep P1Harmony de grote attractie in een sciencefictionfilm waarin wordt uitgelegd hoe de zes leden superkrachten kregen in een wereld die werd overwonnen door een dodelijk virus. Ja, dit is K-pop ontmoet de apocalyps. And A New World Begins (soms getiteld The Beginning of a New World) is een stuk beter dan het zou moeten zijn .'


New York Times uitgewerkt, ' Het uitgangspunt is dat drones glibberige wormachtige dingen dragen die zich in het vlees van mensen nestelen en hun emoties uitroeien, waardoor alleen moorddadige impulsen overblijven - slachtoffers worden in wezen razende moordenaars, met resultaten die verrassend bloederig zijn. ' De verslaggever van het artikel bleef de film prijzen en zei: ' Het verhaal begint in een verwoest Seoul, en de regisseur, Yoon Hong Seung, bewijst zijn moed in handige actiescènes - het eerste half uur is net zo goed gemaakt, zo niet meer, als de meeste wham-bam sci-fi die je kunt streamen direct .'

Ondertussen bracht P1Harmony vorige maand hun derde mini-album uit, 'DISHARMONY: FIND OUT' en hebben ze de aandacht getrokken voor het ontvouwen van de universum-expansie via hun videoclip voor 'Do It Like This' en verschillende promotionele inhoud. Bovenal krijgt P1Harmony veel aanhang van wereldwijde fans, omdat ze hun solide prestatievaardigheden hebben getoond op basis van het verhaal van het wereldbeeld dat sinds hun debuut is getoond.

Met veel positieve reacties van buitenlandse fans, was P1Harmonyuitgenodigd om te verschijnenop Rolling Stone magazine's live muzieksessie 'Rolling Stone on Twitch' en ookverscheen op 'Goede Dag New York'voor hun Amerikaanse tv-debuut.

Nu breidt P1Harmony zijn muzikale carrière verder uit en zal het een wereldtournee houden '2022 P1Harmony LIVE TOUR [P1usage H: PEACE]', te beginnen met het eerste concert in Seoul, met optredens in acht steden in de Verenigde Staten vanaf deze maand tot maart.