Nieuws

Park Bom en Sandara Park keren terug naar Seoul na de reünie van 2NE1 in Coachella

Park BomenSandara parkzijn daarna teruggegaan naar Seoul?een geslaagd 2NE1 reünie optredentijdens het eerste weekend van Coachella het festival van 2022.

De twee begroetten de pers die bijeen was gekomen om... Internationale luchthaven Incheon 's Terminal 2 arriveert op de avond van 18 april KST, ingevlogen uit Californië.

Zoals eerder gemeld is het 2NE1-optreden van hun hitsingle ' Ik ben de beste ' was een verrassingsmoment vanCL's set, die deel uitmaakte van 88stijgend 's ' Ga voor altijd in de wolken ' showcase op 16 april. Andere artiesten in de showcase inbegrepen Jackson Wang , Hikaru Utah , NATIONAAL , BIBI , Warren Hué , NIKI , en Rijke Brian .

'Nadat ik was uitgenodigd voor Coachella, wilde ik de leden ook echt uitnodigen, want ik wilde dat we op onze voorwaarden herenigd zouden worden voordat het te laat is,' CL vertelde fansvia een Instagram-berichtkort na de reünie. 'Ik wilde mijn dankbaarheid overbrengen aan iedereen die 2NE1 de afgelopen 13 jaar heeft gesteund en liefgehad door middel van deze toneelvoorstelling. Juist daarom was vandaag de belangrijkste en meest zinvolle dag voor mij.'

Officiële persfoto's en video van Park Bom en Sandara Park die terugkeren naar Korea zijn hieronder te zien!