Nieuws

Park Ji Hoo uit 'All of Us Are Dead' snijdt een verfijnd figuur in de 'Vogue'-afbeelding

Actrice Park Ji Hoo van ' We zijn allemaal dood ' sneed een verfijnd figuur in de afbeelding voor ' Mode ' tijdschrift.

De actrice, geboren in 2003, studeert volgende maand af op de middelbare school. Hoewel ze in 'All of Us Are Dead' een schoolleven laat zien dat heel anders is dan haar echte middelbare schoolleven, zegt ze eigenlijk een grote fan te zijn van het zombie-apocalyps-genre.


'Ik denk dat ik bijna alle webtoons, films en drama's heb gezien waarin zombies voorkomen. Ik heb echt nagedacht over zombies die op mijn school verschijnen en ik zei dat in een van mijn interviews. Toen ontmoette ik dit project een paar maanden later. Ik was zo opgewonden dat ik zelfs een foto van dat interview naar de regisseur stuurde. Ik vond het zo cool.'

Park Ji Hoo zei dat ze het niet moeilijk had om zich onder te dompelen in de hypothetische apocalyptische wereld van 'All of Us Are Dead' dankzij hoogwaardige SFX-make-up. Maar ze zei dat het fysiek een uitdaging voor haar was vanwege de intense acties en stunts in de serie.

Park Ji Hoo sloot het interview met Vogue af met haar schattige kortetermijndoel: ze wil haar rijbewijs halen zodat ze kan reizen.

Bekijk hieronder de foto van Park Ji Hoo.