Nieuws

iKON's DK, STACY's Sieun, Weekly's Jaehee en meer K-popidolen delen hun liefde voor V's 'Christmas Tree'

Bijna twee maanden sinds de release' Kerstboom 's populariteit is niet afgenomen, enIN's emotionele ballad blijft de harten van zijn luisteraars trekken.

Afgezien van fans die dol zijn op het nummer, hebben veel K-popidolen onlangs ook hun liefde voor V's OST getoond door het te delen en aan hun fans aan te bevelen.

-Advertentie- Overslaan

Kim Taehyung bewees dat hij niet alleen de Idool van Idols als het gaat om optredens, maar ook in muziek.

Laten we er een paar bekijken:

  Kim Donghyuk (DK), een zanger en hoofddanseres van de jongensgroep 'IKON' speelde 'Christmas Tree' op de radioshow 'KBS Cool FM - Station Z' gehost door hemzelf en prees het: 'Ik vind dit liedje echt leuk! Het nummer is zo goed en de teksten zijn zo mooi.'
  Lee Jaehee, lead rapper en zanger van de meidengroep 'Wekelijks' heeft 'Christmas Tree' aanbevolen aan haar fans op Weverse: 'V sunbaenim's 'Kerstboom'. Het is de OST van mijn favoriete drama. Ik vind het erg leuk.'
  Noa Kazam a , een Japanse singer-songwriter en een voormalige YG-stagiair die nu deel uitmaakt van Amuse Inc, een entertainmentbedrijf met J-rockbands zoals ONE OK ROCK en Baby metal, coverde 'Christmas Tree'. Hij plaatste het op zijn Youtube-kanaal.
  Parkeer angst, de hoofdzanger van de meidengroep 'BLIJF,' aanbevolen 'Christmas Tree' van V op haar Weverse.
  Kim Do-wan, een Zuid-Koreaanse acteur die rollen heeft gespeeld in verschillende K-Drama's zoals 'My Roommate is a Gumiho', 'Start-Up', 'Twelve Nights', speelde 'Christmas Tree' van V op zijn Instagram Live.

  Zuny, zanger van de Zuid-Koreaanse meidengroep 'Dames'-code' aanbevolen en verzocht om 'Christmas Tree' te spelen op de radioshow 'Sound K', gehost door haar bandlid Ashley.
  Lim Jimin, zanger en hoofddanseres van jongensgroep 'GEWOON B,' aanbevolen 'Christmas Tree' aan fans op de officiële Twitter-pagina van de band.
  Lee Kang Sung |, voormalig Joy Dance Academy-student en nu hoofdrapper en leaddanser van de jongensgroep 'Spook9,' raadde Taehyung's 'Christmas Tree' aan bij zijn fans en vertelde dat hij er tijdens quarantaine veel naar luisterde.
 • Leden Baekgyeul en Romeins van de jongensgroep 'E'LAST' deelde een cover van 'Christmas Tree' van Taehyung op VLive en het officiële Twitter-account van de groep.

Bekijk 'Christmas Tree' MV hieronder.

Rond het web