Nieuws

'The Pirates: Goblin Flag' brengt personageposters uit van Kang Ha Neul, Han Hyo Joo, Lee Kwang Soo, Sehun en meer

De blockbuster fantasy-actiefilm ' De Pirates: Goblin-vlag ' heeft een reeks opwindende personageposters onthuld met de hoofdrolspeler!

Een vervolg op de enorm succesvolle originele film 'The Pirates' die in 2014 werd uitgebracht, 'The Pirates: Goblin Flag', vertelt het verhaal van een bemanning van weerbarstige piraten die eropuit zijn om de verloren schat van de koninklijke familie in handen te krijgen!

Eerst,Kang Ha Neuliis de wilde leider van de bemanning Moo Chi , noemde zichzelf de 'beste zwaardvechter van Goryeo'. Dan is er Hae Rang , de echte eigenaar van het piratenschip, gespeeld doorHan Hyo Joo. Volgende,Kwon Sang Wooneemt zijn eerste schurkenrol op zich als de gevaarlijke verrader van de dynastie Boo Heung Su .Lee Kwang Soois Mvr , die ervan droomt ooit zelf een koning te worden, en EXO 'sSehunkomt binnen als Han Goong , een legendarische boogschutter die nooit zijn doel mist. ActriceChae Soo Binis Hae Geum , een mooie oplichter, ook vergezeld door Kang Sub ( Kim Sung Oh ) en oh gui ( Park Ji Hwan ).

'The Pirates: Goblin Flag' gaat in januari 2022 in theaters in heel Korea in première!