Nieuws

Plastisch chirurgen noemen BTS's V als de topberoemdheid waar mannelijke patiënten op willen lijken

In een recente YouTube-video gingen drie plastisch chirurgen zitten en bespraken de huidige trends in plastische chirurgie bij mannen. zij onthulden Kim Taehyung was de nummer één beroemdheid waar patiënten op wilden lijken, en ze bespraken een aantal vanINaantrekkelijke eigenschappen.

Het is gebruikelijk dat patiënten foto's van mannelijke beroemdheden meenemen tijdens consulten voor plastische chirurgie. Ze onthulden dat de enige persoon die voortdurend overlapt in vermeldingen en wordt gebruikt als een standaard voor zijn goede uiterlijk, V is.

Ze prezen de omtrek van het gezicht van V voor het hebben van een sterk mannelijk gevoel . Ze beschreven zijn gezicht als klein met ogen die niet gebruikelijk zijn bij mannen die traditioneel als knap worden beschouwd.

Dit heeft veel te maken met Taehyung's unieke, niet passende oogleden , de ene kant heeft een monolid en de andere heeft een dubbel ooglid. Hij heeft ook grotere ogen dan de gemiddelde Koreaan.

Een chirurg stelde dat, in tegenstelling tot vroeger, toen scherpe en puntige neuzen als de standaard voor mannen werden beschouwd, mensen nu de voorkeur geven aan een 'zachtere' indruk. De neus van V, die mooi, lang is en een 'zachte' vibe afgeeft, wordt als ideaal beschouwd.

V werd bestempeld als 'wannabe' voor mannen omdat mannen zijn aantrekkelijke uiterlijk wilden.

Echter, dat hebben ze bevestigd Taehyung kreeg geen plastische chirurgie en niet iedereen kan op hem lijken door onder het mes te gaan.

Het is niet de eerste keer dat plastisch chirurgen de natuurlijke eigenschappen van Taehyung prijzen, en het zal ook niet de laatste keer zijn. Taehyung heeft zichzelf gecementeerd als een van de best uitziende mannen in K-pop en wereldwijd.