Nieuws

Plastisch chirurgen prijzen het knappe gezicht van BTS V voor zijn gulden snede en natuurlijke kenmerken die moeilijk te repliceren zijn met een operatie


Meerdere plastisch chirurgen geprezen Kim Taehyung , oftewelIN, als een 'nationale schatklas visual' en een 'onrealistische weergave van een knappe man' voor zijn schoonheid.

In een recente YouTube-video analyseerden twee plastisch chirurgen de aantrekkelijkheid van Taehyung en besteedden ze bijzondere aandacht aan de gulden snede van zijn gezicht .

Ze bespraken de perfecte harmonie van mannelijkheid en vrouwelijkheid in het gezicht van Taehyung en hoe zijn gelaatstrekken een mix zijn die voldoet aan zowel westerse als oosterse schoonheidsnormen .

V's gezicht heeft perfecte proporties zowel aan de voor- als zijkant , zonder enige nadelen. Hij heeft ook een langer hoofd dat dichter bij de westerse mens staat dan bij de Aziaten.

In een ander filmpje, dr. Lee Jae Jun , een plastisch chirurg bij de MARQ Plastische Chirurgiekliniek in Seoel, koos Taehyung als een van de drie knapste mannelijke beroemdheden omdat ze zo mooi, ook al is hij een man.

Hij heeft grote ogen, zelfs zonder dubbele oogleden , wat ongebruikelijk is onder Koreanen. Hij onthulde dat zijn mannelijke pati├źnten komen naar hem toe en brengen V's foto's mee om zijn ogen vragen.

Terwijl de voorkant van zijn gezicht erg knap is, is het profiel van V kunst. zijn zeer hoge neus bruid ge dat begint bijna tussen de wenkbrauwen en het puntje van de neus is moeilijk te bereiken met plastische chirurgie .


Hij prees ook de totale harmonie en proportie van zijn gelaatstrekken die elkaar aanvullen en resulteren in een perfect gezicht.

Taehyung zou zijn voorouders dankbaar moeten zijn voor zijn goede genen.