Nieuws

Populaire Koreaanse Mukbang YouTuber verliest meer dan 70 kg (154 lbs) om zijn gezondheid terug te krijgen, maar maakt zich zorgen dat hij iets anders verliest

Onlangs zijn veel netizens geschokt toen ze het nieuws hoorden over de beroemde Koreaanse YouTuber die bekend staat als de ' Koreaanse Peter Griffin '.

Terug in 2015, YouTuber in Ho Nae maakte zijn naam bekend toen acteur Steven Yeun noemde hem op de CONAN show. Steven Yeun noemde de plotselinge toename in populariteit van de Mukbangs ( vertaalt naar eten uitzending ) waarin individuen geld verdienen door heerlijk te eten. Steven Yeun sprak vervolgens over zijn favoriete Mukbang YouTuber, die hij de 'Koreaanse Peter Griffin' noemde.

Sindsdien kunnen veel internationale internetters In Ho Nae herkennen als ' de lachende Koreaanse Mukbang YouTuber '. Het is een aantal jaren geleden sinds zijn populariteit over de korte clip waarin hij extatisch lachte om zijn eten en velen vroegen zich af waar hij was.

Onlangs zijn veel netizens geschokt door zijn transformatie. YouTuber In Ho Nae had meer dan 70 kg (154 lbs) verloren om zijn gezondheid te herwinnen. Hij verklaarde dat hij de kijkers blij maakte toen hij zijn Mukbang liet zien, maar zijn lichaam had verschillende aandoeningen als gevolg van zijn zwaarlijvigheid.

In Ho Nae besloot uiteindelijk om af te vallen en slaagde erin om in totaal 73 kg (161 lbs) af te vallen. Fans en kijkers maakten zich echter zorgen dat de YouTuber iets anders was kwijtgeraakt tijdens zijn gewichtsverlies. Veel van zijn fans zagen zijn terugtrekkende haarlijn en speculeerden over zijn haaruitval.

Zoals eerder gezien, werd In Ho Nae gezien met denkhaar voordat hij zijn gewicht had verloren. Toen hij echter voor de camera verscheen na zijn gewichtsverlies, merkten veel kijkers en fans zijn terugwijkende haarlijn op.

De YouTuber heeft zijn haaruitval niet bevestigd aan kijkers of fans en heeft het ook niet voor de camera vermeld. In Ho Nae verscheen echter onlangs voor de camera met een hoed op.

Toch blijven veel internetgebruikers en kijkers verbaasd over de volledige transformatie van de YouTuber en prijzen hem voor het behouden van zijn gewicht terwijl hij nog steeds Mukbang-video's maakt.