Nieuws

Populaire webtoon 'Eleceed'-maker onthult dat Kang Daniel de inspiratie is achter het hoofdpersonage

STER BIJDRAGER

De makers van webtoon achter grote hit Adel en Girls of the Wild's onthuld in een interview hoeKang Daniëlis verbonden met hun populaire samenwerkingswebtoon, Eleceed .

Toen een fan een van de makers, ZHENA, vroeg of de personages door echte mensen waren geïnspireerd, antwoordde ze dat de meeste personages zijn gemaakt op basis van haar favoriete trefwoorden, maar het model voor het hoofdpersonage, Seo Jiwoo, was niemand minder dan Kang Daniël!

Ze zei dat Kang Daniel lang is, maar ook een zachtaardig en lief gezicht heeft met het gevoel van een jong meisje. Ze dacht dat de afbeelding goed zou passen bij de hoofdpersoon.

Het personage Seo Jiwoo is een goedhartige jonge man met razendsnelle reflexen en die van katten houdt. De webtoon volgt zijn avonturen met Kayden, een op de vlucht geslagen geheimagent die vastzit in het lichaam van een dikke kat.

Nadat ze dit hadden ontdekt, merkten fans dat Kang Daniel en Seo Jiwoo niet alleen op elkaar lijken, maar dat hun persoonlijkheden ook vergelijkbaar zijn.

Zo zorgt Seo Jiwoo naast Kayden voor vier katten en zorgt hij graag voor de zwerfkatten in zijn buurt. Kang Daniel verhoogtvier kattenmet zijn moeder, waarvan er twee voormalige zwerfdieren zijn.

Ze behandelen hun katten ook allebei beter dan zijzelf.

En de katten beantwoorden elkaar... soms.

Als grote fan van Spider-Man beschouwt Kang Daniel de quote 'With great power comes great responsibility' als een motto waar hij naar leeft. Fans trokken een verband tussen zijn houding en Jiwoo's motivatie om zijn krachten geheim te houden.

Fans verwezen ook naar een moment waarop Kang Daniel brutaal antwoordde op een vraag over wat hij zou doen als hij een superkracht had, waar hij uitlegde dat het moeilijk zou zijn om een ​​superheld te zijn terwijl hij een idool is, maar hij zou het later stilletjes kunnen doen .

Als reactie op de fans van Kang Daniel die gretig naar de webtoon kijken, heeft de Instagram-beheerder van Eleceed Geplaatst een bericht om dankbaarheid uit te drukken voor de onverwachte aandacht die het interview kreeg en fans te bedanken voor hun 'geweldige' reactie.

Eleceed is in het Engels te lezen op WEBTOON .

Ondertussen is Kang Daniel:voorbereidingen treffenvoor een comeback met het tweede album in zijn kleurentrilogie na 'CYAN' en had onlangs een covershoot metDe ster.