Nieuws

Pre-orders voor TXT's opnieuw verpakte album 'The Chaos Chapter: FIGHT OR ESCAPE' overtreffen 560.000 exemplaren

Op 11 augustus, albumverdeler YG PLUS onthulde dat pre-orders voortekst's 2e volledige herverpakte album 'Het Chaos-hoofdstuk: VECHTEN OF ONTSNAPPEN' hebben meer dan 560.000 exemplaren.

TXT verkocht eerder 700.000 exemplaren in pre-orders met hun 2e volledige album 'Het Chaos Hoofdstuk: FREEZE' terug in mei. De groep bereikte toen een algemeen verkooprecord van een half miljoen exemplaren van hun album, binnen slechts drie maanden na de release van het album.

TXT heeft opnieuw de verwachtingen van fans over de hele wereld gewekt door de teasers van hun aanstaande opnieuw verpakte album te onthullen. Hun aankomende titelnummer 'LO$ER=LO♡ER' is een poppunkgenre en zal de wens van een jongen uitdrukken om een ​​'minnaar' te zijn wiens wereld en redder 'alleen jij' is, ondanks het feit dat hij er voor anderen als een 'loser' uitziet. Het nummer heeft een verslavende melodie en zal de emoties uitdrukken waar de Generatie Z zich mee kan identificeren. Bovendien zal het herverpakte album hun eerste 'fansong' bevatten met de titel 'Exchange dagboek' als zijspoor. Een popgenre waar individuen op kunnen dansen, TXT's fannummer heeft teksten die de TXT-leden schreven terwijl ze aan hun fans dachten, MOA .

TXT keert op 17 augustus terug met hun tweede herverpakte album 'The Chaos Chapter: FIGHT OR ESCAPE'.