Nieuws

Prequel Cartoon-trend op sociale media laat zien waarom BTS's V een echt anime-personage is

Sociale media houden van zijn trends, en er gebeurt een leuke op Twitter waar cartoonversies van mensen worden gemaakt met behulp van Voorloper , een esthetische editor-app.

De trend heeft zich verspreid onder K-popfans en verschillende bewerkingen worden gedeeld door fans van hun favoriete idolen. Om niet achter te blijven, doen ARMY's mee aan de trend.

Als cartoonversies van Kim Taehyung 's foto's worden gemaakt, fans merkten al snel op dat de geanimeerde versie vanINlijkt identiek aan zijn echte versie , bewijzend dat hij een is levend anime karakter .Het is niet de eerste keer dat de knappe beelden van Taehyung worden vergeleken met kunst. In het verleden zijn er ook verschillende vergelijkingen gemaakt waarin hij de levende versie van populaire anime-personages en Disney-prinsen.

Taehyung's natuurlijke, symmetrische gezicht en opvallende gelaatstrekken zo goed vertalen naar een kunstvorm . De afgelopen jaren was hij de 'muze' voor verschillende kunstenaars. Het is niet verwonderlijk dat hij de afgelopen tien jaar ook de toppersoon is geweest die wordt geassocieerd met de term 'meest knappe man' op Google.