Nieuws

Preview voor BTS en het exclusieve interview van de Zuid-Koreaanse president Moon Jae In met 'Good Morning America' onthuld

BTSwerd geselecteerd als speciale gezant van president Moon en bracht een bezoek aan de VN. Dit was de tweede persoonlijke ontmoeting van de jongensgroep bezoek aan de Verenigde Naties . Ze waren gastsprekers op de 76e Algemene Vergadering van de Verenigde Naties 's ' SDG-moment 2021 ' (2021 Sustainable Development Goals Moment'), waar ze de vergadering toespraken als vertegenwoordigers van de jongeren van vandaag over de hele wereld. Daarnaast is de wereldwijde K-pop actbezocht het Metropolitan Museum of Artnaast First Lady Kim Jung Sook .

De jongensgroep eindigde een druk schema in New York, omdat ze ook verschillende artiesten ontmoetten, zoals Coldplay enMegan Thee Hengst. Nu is de jongensgroep terug in Zuid-Korea na het beƫindigen van hun laatste activiteiten in New York.

' Goedemorgen Amerika ', kondigden op 23 september aan dat de Zuid-Koreaanse president en BTS in hun show zullen verschijnen voor een exclusief interview. Ze kondigden aan dat dit exclusieve interview op 24 september om 7 uur EST op ABC zal worden uitgezonden.

Bekijk hieronder een voorproefje.