Nieuws

De producer van het solonummer 'My Time' van BTS' Jungkook bevestigt dat Beyoncé het nummer hoorde en ervan hield

Slaap Deez , de producent van Jungkook's gewoon zingen 'Mijn tijd,' bevestigd Dat Beyonce hoorde het lied en vond het geweldig. Hij voerde uren geleden een 'Ask Me Anything'-chat op Reddit en beantwoordde vragen van fans.

Hij had dit nieuws oorspronkelijk in mei vorig jaar bevestigd toen hij tweette en zei: Het is bevestigd dat Beyoncé houdt van My Time ... heb ik jullie dat allemaal verteld? Ik vergat.

Tijdens de Q&A-sessie beantwoordde hij veel vragen van fans over zijn ervaring met Jungkook en het productieproces van My Time. Een fan vroeg hem wat zijn indruk van Jungkook was nadat hij met hem had gewerkt, en hij zei dat hij dacht dat Jungkook was dat hij een Flat-out superster! Hij zei ook dat Jungkook's Potentieel door het dak gaat en dat hij de wereld van hem dacht. Hij zei dat My Time aanvoelde als het begin van een nieuw tijdperk van swag en vertrouwen voor Jungkook en dat hij opgewonden was om te zien wat de toekomst in petto heeft.

'My Time' gaat over het concept van parallelle tijdzones en het gevoel dat men zich in een andere tijd en ruimte bevindt ten opzichte van anderen. Sleep Deeps onthulde tijdens het beantwoorden van een vraag van fans dat er veel verborgen symboliek in het nummer zit met betrekking tot het concept van tijd en het inhalen van de tijd. Hij zei dat er ook een overgeslagen strik na de brug is om te markeren en de luisteraar te laten begrijpen dat de tijd hem nu echt probeert te vangen.

Het nummer is een R&B-meesterwerk gezongen door Jungkook en heeft tot nu toe de harten van luisteraars over de hele wereld veroverd. Mijn tijd stond bij release op de 84e plaats in de Billboard Hot 100, destijds het best scorende BTS-solonummer. Het nummer was het eerste BTS-solonummer dat de nummer 1 bereikte in de Amerikaanse iTunes en de nummer 1 in de Billboard World Digital Song Sales-grafiek. Sindsdien is het 70 weken in kaart gebracht op WDSS.

Het immense succes van 'My Time' is een bewijs van Jungkook's ongelooflijke vermogen om verschillende genres zo goed te zingen en hoe zijn stem perfect geschikt is voor R&B-nummers.