Nieuws

Project meidengroep MAMADOL van tvN's 'Mom Is An Idol' huilt tranen als ze afscheid nemen van kijkers met hun laatste concert

Na een reis van 3 maanden, tvN 's ' mama is een idool ' afscheid kijkers met zijn laatste uitzending op 4 februari.

Op deze dag zullen de castleden van 'Mom Is An Idol' inclusiefKahi,Park Jung Ah,Byul,zonneschijn, Yang Eun Ji | , en Hyun Juno , ook wel bekend als de projectmeidengroep MAMADOL , bracht kijkers achter de schermen terwijl ze hun langverwachte debuutpodium op Mnet 's ' M! Aftellen '.-Advertentie- Overslaan

De dames van MAMADOL brachten eerder hun debuutsingle ' WooAh Hip ' in de uitzending van 27 januari van 'M! Countdown', waarmee fans wereldwijd indruk maken met hun professionaliteit op het podium.

Na het afronden van hun debuutpodium, hield MAMADOL ook een speciaal concert om de tijd die ze samen doorbrachten te herdenken. Het concert begon met MAMADOL's cover van aespa 's ' Volgende niveau ', gevolgd door 'DIVA' door unnie-line-leden Kahi, Park Jung Ah en Byul. De dongsaeng-line leden Eun Ji, Juni en Sunye beklommen vervolgens het podium met ' Ik ben de beste ', en 2NE1 'sMooi zovoegde zich ook bij hen voor een verrassende samenwerking.

Ten slotte leverden Park Jung Ah, Byul en Sunye een krachtig vocaal optreden, dat betrekking had op ' Sta op voor de liefde '. Er werd onthuld dat het publiek gevuld was met de liefhebbende fans van MAMADOL, evenals de familieleden van de castleden, wat de kijkers emotioneel maakte.

Nadat de MAMADOL-leden hun speciale concert hadden afgesloten, verzamelden ze zich backstage om hun eerlijke gedachten te delen. Kahi zei, 'Ik hoop dat moeders in het hele land zich gesterkt zullen voelen. Voordat we moeders zijn, zijn we gewone mensen.' Park Jung Ah doorgegeven, 'Elke dag was zo kostbaar. Ik had het gevoel dat mijn lichaam elk moment kon instorten, maar ik ben zo dankbaar dat ik dit kostbare geschenk en deze geweldige vrienden heb gekregen.' Al snel huilden alle MAMADOL-leden terwijl ze nadachten over hun geweldige reis samen.

Wat vond je van MAMADOL's geweldige reis door 'Mom Is An Idol'?