Nieuws

Prominente cijfers over de hele wereld noemen BTS's Jimin consequent en media-entiteiten vermelden zijn nieuwste release 'With You'

Jimin Zijn populariteit blijft constant fonkelen, met mediakanalen en tal van prominente personen op verschillende gebieden die hem constant noemen en hem met liefde en lof overladen, zowel voor zijn kunstenaarschap als voor wie hij om de dag is.

Zo'n wijdverbreide populariteit is het gevolg van zijn onbetwiste status als topperformer in de industrie, zowel in dans als in zang. Al zijn solo-releases bevatten records op verschillende muziekconsumptieplatforms, met name zijn nieuwste release met Sungwoon ' Met jou ', wat zijn eerste officiële project is buiten BTS. Het nummer heeft records gebroken sinds de dag dat het debuteerde en bleef tot nu toe uitzonderlijk goed presteren op verschillende nationale en wereldwijde hitlijsten. Dit is de reden waarom media-entiteiten het blijven noemen, het afspelen en rapporteren over de genoemde records.

-Advertentie- Overslaan

Behalve zijn topkunsten, hebben Jimin's persoonlijkheid en adembenemende beelden ook veel mensen over de hele wereld gecharmeerd en zijn fans gemaakt, waaronder topprofessionals op verschillende gebieden. De afgelopen dagen zijn er veel prominente figuren geweest die hem noemden of op de een of andere manier hun genegenheid voor hem toonden.

Een dergelijke vermelding kwam uit de literatuur. Op 23 mei werd Jimin genoemd in een interview door Kim-Dal-nim, een schrijver die bekend staat om verschillende publicaties. Ze zei dat ze Jimin leuk vindt en vertelde dat zijn naam zo goed bij hem past. Dit is niet de eerste keer dat ze over haar genegenheid voor hem spreekt; ze sprak er ook over in 2019 terwijl ze een van haar boeken promootte.

Uit de filmindustrie kwam nog een prominente figuur die onlangs genegenheid voor Jimin toonde. Benedictus Cua , een acteur en een SNS-ster, plaatste een foto van zichzelf met Jimin's 'With You'-hoodie met het bijschrift 'who's your bias'. Het was te zien dat hij in een professionele fotoshoot was terwijl hij de hoodie droeg, wat zou laten zien hoeveel hij van Jimin houdt. De acteur is ook open geweest over zijn favoriete BTS-lid van vroeger, waar hij verschillende keren met 'Chimmy'-hoofdband is gezien, ook toen hij zich voorbereidde om naar het BTS-concert in Los Angeles te gaan.

Benedict's TikTok maakt zich klaar voor het BTS PTD LA-concert, met in de hoofdrol zijn Chimmy-hoofdband!

Onlangs, een andere acteur, Yoon Hyun-min, noemde Jimin ook tijdens een show terwijl hij met Hyorin praatte en zei dat hij Jimin leuk vindt. Hyorin had eerder al gezegd dat ze Jimin ook leuk vindt.

Uit het kunstenveld, een portret van Jimin werd gezien bij de Kolkata Art Fair in de Abanindranath Art Gallery, tussen duizenden andere portretten. Tijdens de berichtgeving over dit voorval, K-media een artikel gepubliceerd met de titel:

' De grens van een engel en een man' Indiase kunstbeurs toont een portret van Jimin van BTS...artiestenmuze 'The Standard of Beauty of the 21st Century' '.

Jimin is inderdaad een muze van een kunstenaar voor velen, omdat zijn opvallende, mooie eigenschappen hem tot een enigma maken dat in de kunst moet worden bewaard, zodat toekomstige generaties er getuige van kunnen zijn.

In een ander geval, illustrator y0ngmini plaatste weer een Jimin-illustratie op zijn Instagram. Hij is een van de illustratoren die de Jimin-fotozone in de Nuwemaru-straat in Jeju schilderde na Jimin's bezoek aan het eiland in december vorig jaar, wat voor veel opschudding zorgde en het toerisme in de regio enorm zag toenemen.

Illustrator en schilder Prei . deelde ook zijn Jimin-illustratiewerk in uitvoering op zijn Instagram-verhalen. Het eindproduct was tentoongesteld op tentoonstellingen in Duitsland en Rusland.

Jimin verscheen ook in een webserie, waarbij drie van zijn individuele shots continu te zien waren Tamil webserie 'II Thaka Saiya.' De andere foto's op de achtergrond waren groepsfoto's, en het feit dat hij verschillende individuele foto's heeft gemaakt, spreekt tot zijn positie in de harten van degenen die betrokken zijn bij de productie van de webserie.

Het sportveld is een ander gebied waar Jimin nooit faalt. Verschillende topatleten in verschillende landen, met name Zuid-Korea en Japan, zijn zowel in hun woorden als in hun daden bevooroordeeld door Jimin. Deze keer, Kwak Yoon-gy , een Zuid-Koreaanse olympische medaillewinnaar in shorttrack en wereldkampioen van 2012, plaatste een foto van zichzelf met Jimin's ingelijste handafdrukken in LA's LINE Friends-winkel, en hij tagde een ander teamlid dat ook een bekende fan van Jimin is, Lee Yubin en heeft al eerder over hem gesproken.

Lee Yubin heeft Jimin de afgelopen jaren meerdere keren genoemd! In 2018 verklaarde ze: 'Ik vind alle leden leuk, maar onder hen ben ik vooral een fan van Jimin.

Het zakelijke veld is geen uitzondering. Merken erkennen en erkennen de kracht en impact van Jimin vanwege zijn hoge wereldwijde populariteitsstatus. Alles wat hij draagt, is altijd binnen de kortste keren uitverkocht, waardoor hij de droomambassadeur van elk bedrijf is. JustLoveR , een Koreaans sieradenmerk, plaatste onlangs een foto van Jimin met een paar oorbellen van het merk op hun Instagram-pagina en stories.

Wat betreft zijn OST met Sungwoon, ' Met jou ' is te zien in een nieuwssegment aan MBC , op een SBS variété , op iemand anders variétéshow op SBSplus , op een K-drama media-outlet , en op een MBC-radioshow, onder andere eerder gerapporteerde mediafuncties [ lees hier ], allemaal Zuid-Koreaanse media-entiteiten. In Brazilië, ' Opwelling ' publiceerde een artikel waarin het succes van het nummer op iTunes en de hoge streamingsnelheid op Spotify werd genoemd.

Omdat hij zo'n allround artiest en individu is, is het geen verrassing hoeveel Jimin door verschillende mensen wereldwijd wordt erkend en geliefd, ongeacht hun achtergrond, en hoe mediakanalen zijn muziek consequent spelen en applaudisseren en in verschillende programma's opnemen. Hij is de perfecte representatie van een 'global IT-boy'.