Enkele Beoordelingen

[Single en MV Review] PSY ft. Snoop Dogg - 'Hangover'

PsyPSY HANGOVER ENKEL & MV BEOORDELING


Psy is terug met een nieuwe single en MV, 'Kater.' De man behoeft geen introductie, want deze single komt op de hielen van een record van 2 miljard views van 'Gangnam stijl' Aan YouTube . Om nog maar te zwijgen over die van vorig jaar 'Heer' scoorde een 'perfect all-kill', veegde alle grote hitlijsten van Zuid-Korea en eindigde als eerste in de wekelijkse Instiz iChart . zo is 'Kater' waarschijnlijk hetzelfde succes repliceren?

Beginnend met de automatisch afgestemde, voortdurend herhaalde regel ' Kater ,' begint het onmiddellijk in het refrein en dan horen we de hectische melodie van Jason Derulo -geïnspireerde hoorns. De eerste minuut is bijna perfect en niet minder in het Engels.Maar dan wordt het een beetje huiveringwekkend. Het nummer zelf is grotendeels half gezongen, half gerapt door Snoop Dogg . Geen specifieke fan van zijn Snoop Dogg , Ik zou het niet zo erg hebben gevonden als het meer een samenwerking was, maar het voelt bijna alsof het nummer dat is� Snoop Dogg met Psy . Niet iets wat ik had verwacht.

Ik zal niet ontkennen dat sommige delen ervan - Psy's in het bijzonder - echt pakkend en hook-gevuld zijn. Ik kan me al mensen voorstellen die herhaaldelijk 'Hangover' zeggen in verschillende nachtclubs over de hele wereld. De hectische blazerssectie is ook een leuke touch. Ik heb alleen het gevoel dat de rap, zoals die is, niet bijzonder goed gedaan of memorabel is en echt helemaal niet bij de beat past. Sommige teksten zijn onbedoeld grappig, zoals de eye-roller wanneer Snoop Dogg ' G-A-N-G-S-T-A .'�


Ik wilde dit leuker vinden dan ik deed. Ik ben allesbehalve een hater en ik waardeer het virale karakter van 'Gangnam Style' dat ik in eerste instantie verslaafd raakte aan K-Pop.� Maar dit nummer is meer vervelend dan vermakelijk. In dit opzicht lijkt 'Hangover' een vreemd toepasselijke titel, die waarschijnlijk hoofdpijn of misselijkheid veroorzaakt.

HANGOVER MV BEOORDELING

Ondanks mijn afkeer van het nummer zelf, is de video een rel, soms met lichaamsvloeistoffen en wat we gewend zijn van Psy. Hij zwemt naakt in een fontein, zet deze ontzagwekkende reeks gegoten schoten (poktanju -�soju-bommen) als dominostenen in gang en braakt in een toilet. Snoop en Psy slenteren als tweetal dronken door Seoul en poetsen competitief hun tanden, halen snacks uit een supermarkt, nemen deel aan een vechtpartij in een bar, huppelen door een pretpark en gaan naar de karaokebar die wordt vergezeld door G-Draak , allemaal terwijl ze een paar opgewonden slepen� ahjumma's met hen. Psy's dronken illusies zijn ook grappig.

G-Dragon en CL cameo's hebben, zou CL het naar verluidt doorgeven totdat ze hoorde dat Snoop Dogg erbij betrokken was. De cameo's zijn niet zo flagrant als HyunA's deel in 'Gangnam Style'; in plaats daarvan zijn ze veel organischer en passen ze bij de scènes.

Volgens MTV , stemde Snoop Dogg ermee in om Psy te vergezellen op de 18-uurs shoot als hem 8 uur schieten en 10 uur feesten gegarandeerd was. Volgens bronnen was dat verre van het geval. Deze video, ondanks dat het er heel leuk uitzag, was het resultaat van slopend hard werk waardoor Snoop Dogg uitgeput raakte.

Hoe willekeurig het ook is, de video is nog steeds logisch en laat me echt hetzelfde willen doen. Hemel help ons als Psy voor het sexy concept gaat. :)