Nieuws

Rain bekent dat hij vijf keer is afgewezen door zijn vrouw Kim Tae Hee

www.insight.co.kr

Regenenbekende onlangs dat hij was afgewezen door zijn vrouw,Kim Tae Hee, voordat ze haar hart won.

In een aflevering van Netflix is origineel De hongerige en de harige ,' actrice Lee Hanee verscheen als speciale gast en reisde naar Kangwondo met Rain en Noh Hong Chul . Op deze dag deelde Lee Hanee haar inbreng over waarom Kim Tae Hee trouwde.

Lee Hanee is zelfs een alumna van de Universiteit van Seoul, waar ook Kim Tae Hee aanwezig was. Op deze dag sprak Lee Hanee over Kim Tae Hee en deelde hij een beetje over de vriendschap die ze hebben.

Lee Hanee legde uit, ' Zij (Kim Tae Hee) lijkt er niet zo op maar ze is erg actief. Ik ontmoette haar in een skiclub. Als we vrienden ontmoeten, gaan we ofwel naar de bergen of gaan we duiken. Ze houdt niet van drinken en houdt van sporten. Je kunt zeggen dat jij (Rain) de dichtstbijzijnde ideale man van [Kim Tae Hee] is.'


De actrice bleef zeggen: ' Er was een tijd dat ze tegen me zei dat ze goed getrouwd was. Natuurlijk, dat was toen jullie pas getrouwd waren,' en maakte iedereen aan het lachen.

In deze aflevering gingen de drie beroemdheden ook op een scooter rijden, genietend van de schilderachtige achtergrond van Kangwondo. Tijdens deze scooterrit deelde Rain ook hoe hij Kim Tae Hee ontmoette.

Regen gedeeld, ' Ik ontmoette haar voor het eerst bij een advertentie die tien jaar geleden werd gefilmd.' Hij bleef zeggen: ' Meestal is het de styliste die je sokken voor je aantrekt wanneer je wordt gevraagd je outfit te veranderen, maar zij (Kim Tae Hee) deed ze zelf aan terwijl hij op de grond knielt.' Hij bleef zeggen: ' Toen ik dat zag, dacht ik: 'Dit is de vrouw'.'


Nadat hij dit had gehoord, vroeg Lee Hanee: ' Dus na die tijd had je gevoelens voor haar, maar kreeg je een hechte band met haar?' waarop Rain antwoordde: ' Ik heb... Ik heb het je niet verteld? Ik ben in totaal vijf keer afgewezen' en uitte hoe gekwetst hij zich voelde.

Lee Hanee speculeerde, ' Ze dacht waarschijnlijk dat je dat ook bij andere mensen zou doen.' Regen uitgewerkt, ' Klopt. Ik denk dat ze zag dat mijn imago een punk was . Dus sprak ze veel over een paar verhalen over mij en iemand en iemand.' Regen bleef,' Dus zei ik eerlijk tegen haar: 'dit is correct, dit is niet correct', dus Ik denk dat dat een diepe indruk op haar heeft gemaakt.'