Nieuws

Rocket Punch-leden hinten op een cover van Doja Cat's Say So

Raketstootleden Yeonhee, Sohee, en Dahyun geposte spoilers die verwijzen naar een mogelijke cover van Doja Kat ' s Zeg het zo op de officiële Twitter- en Instagram-accounts van de groep.

In de Twitter-post op het exclusieve account van de leden wijzen ze op de roze oogmake-up en verpesten ze de mogelijke omslag met de hashtag #SaySo.

-Advertentie- Overslaan

Lid Sohee verhoogde de opwinding nog meer door teksten van Doja Cat's te citeren Zeg het zo op een Instagram na .

De meiden droegen dezelfde roze outfit en lieten de roze glinsterende make-up zien tijdens een Vlive op 17 september. Hun uiterlijk wekte destijds veel nieuwsgierigheid bij hun fans, omdat het hen deed vermoeden dat de meisjes nieuwe inhoud hadden opgenomen voordat ze op hun Vlive-kanaal verschenen.

Op basis van de recente spoilers lijkt het erop dat we op het punt staan ​​een nieuwe verbluffende cover van Rocket Punch te zien. Deze hints wekken veel anticipatie binnen hun fandom omdat Rocket Punch-leden bekend staan ​​om hun podiumprestaties, dansvaardigheden en krachtige covers.

Eerder deden Yeonhee, Suyun en Yunkyoung een Hoes van Vrouw zoals ik door Little Mix , terwijl Juri, Sohee en Dahyun dat deden Hoes van Gelukstreffer door Maroon 5 . Beide danscovers werden door de leden gechoreografeerd als cadeau aan hun fans.

Een van de meest populaire danscovers van Rocket Punch is verliefde jongen door BTS. De meiden deden de cover tijdens Dancing Idol, een dansshow gehost door Super Junior Shindong en Oh My Girl YooA op het SBS KPOP YouTube-kanaal. Rocket Punch won de MVP award in Dancing Idol voor hun optreden tijdens de random dance cover battle.

Rocket Punch staat bekend als een allrounder, waarbij de leden geen officiële posities hebben, behalve de leidersrol die wordt ingenomen door lid Yeonhee. Dit wijst op de vele talenten die de meiden bezitten, dus het is geen verrassing dat de leden ook de choreografie deden voor een van hun b-side tracks DE DE tijdens het Project RCPC. De speciale projectafleveringen en de choreografie-muziekvideo zijn in december vorig jaar op hun YouTube-kanaal uitgebracht.

Tegenwoordig zijn hun fans erg enthousiast over de release van de nieuwe hoes, want dit is een nieuwe kans om een ​​krachtige choreografie van Rocket Punch te zien.

Bekijk de nieuwste comeback-titelsong van Rocket Punch Ring Ring !

Rond het web