Blogs

Rangschikking Beste BTS-lid zonder make-up

Mannelijke en vrouwelijke idolen staan ​​bekend om hun prachtige make-up. Make-up is een groot deel van Kpop en soms is het een hulpmiddel waardoor de idolen er veel unieker uitzien dan andere beroemdheden. BTS is geen uitzondering, maar aangezien ze de laatste tijd veel nieuwe internationale fans krijgen (die niet bekend zijn met K-idols), is het interessant om te zien hoe ze eruit zien zonder. (Spoiler ze zijn nog steeds mooi)

Dus dit is de rangorde van het beste BTS-lid zonder make-up

Jhope


Hoseok heeft een geweldige huid en zijn gezicht is mooi gebeeldhouwd, dus het is geen verrassing dat hij er goed uit zou zien zonder make-up, zelfs met die afschuwelijke bril.

RM

Namjoon doet meestal geen volledige make-up op, dus het is niet veel anders dan zijn gebruikelijke uiterlijk.

IN


https://www.instagram.com/p/Bo...

https://www.instagram.com/p/Bl...


Taehyung staat bekend om zijn knappe uiterlijk, dus geen uitleg nodig. Hij staat bekend om de gedurfde zware make-up met prachtige contacten, maar zijn blote gezicht verandert hem gewoon van heet in schattig.

Jungkook

De huid van Jungkook is door de jaren heen beter geworden en nu is hij net zo goed zonder de retouches

Suiker

Yoongi is als namjoon, hij is niet zwaar op make-up, dus zijn blote gezicht is niet anders.

Jimin


Jimin heeft misschien een paar dagen met een slechte huid gehad, zoals tae en kook, maar hij heeft zeker een van de beste glow-ups zonder make-up waardoor hij bovenaan de lijst staat.

En voor de 1e plaats

Jin


Het is geen verrassing dat de wereldwijde knapperd nummer één is. Het hebben van de perfecte huid en die rode, mollige, uniek gevormde lippen geven hem een ​​enorm voordeel. Hij heeft nooit acne gehad in zijn leven en hij ziet er altijd prachtig uit zonder make-up. Geen wonder dat hij er het meeste vertrouwen in heeft dat hij geen maskers draagt ​​op luchthavens.

Ze zijn allemaal prachtig, maar wie vindt dat er het beste uitziet?