Nieuws

Rapper D.Ark verlaat P-Nation na controverse over alcoholgebruik door minderjarigen

17-jarige rapper Donker heeft formeel afscheid genomen van P-natie , ongeveer een jaar na de ondertekening bij het label in 2020.

D.Ark trok voor het eerst de aandacht als een getalenteerde jonge rapper als deelnemer op Mnet 's ' Laat me het geld zien 777 ', uitgezonden in 2018. Op dat moment raakte hij echter verwikkeld in controverse toen een vrouw die beweerde de ex-vriendin van D.Ark te zijn, hem beschuldigde van gedwongen seksuele relaties.

Toen, in september van dit jaar, kwam D.Ark opnieuw onder vuur te liggen voor het uploaden van een afbeelding via zijn SNS, waarop verschillende drinkglazen gevuld met bier te zien waren. Toen ze de foto opmerkten, wekten veel internetgebruikers vermoedens dat D.Ark minderjarig aan het drinken was.

TerwijlD.Ark verduidelijkte kort daarnain een SNS-update dat de foto die hij uploadde drankjes van zijn medewerkers van een recent uitje bevatte, lijkt het erop dat de rapper nu gevolgen ondervindt voor zijn eerdere controverses.

Op 12 november onthulde P-Nation in een officiële verklaring, 'We willen u laten weten dat ons exclusieve contract met D.Ark is afgelopen. D.Ark is een artiest met een groot muzikaal potentieel en talent. We willen D.Ark vanaf nu van harte zegenen in zijn toekomstige muzikale inspanningen en zullen hem als artiest aanmoedigen.'

Ondertussen gingen tot voor kort het gerucht dat D.Ark zich aan het voorbereiden was om lid te worden van P-Nation's eerste K-Pop-jongensgroep, die naar verwachting in 2022 debuteert.