Nieuws

Rapper Hanhae vertelt hoe geschokt hij was toen hij hoorde over de extravagante bedankjes die Hyun Bin en Son Ye Jin aan bruiloftsgasten gaven

www.wikitree.co.kr

Hanhaepronkte met zijn goofy en eerlijke charmes.

Op 17 mei hebben Hanhae en Lee Mi Joo verscheen op de SBS Power FM 'Escape at 2 Cultwo Show' en sprak over de bedankjes die op bruiloften werden gegeven.

DJ Kim Tae Gyun bracht de bedankjes ter sprake dieHyun BinenZoon Ye Jingaven aan hun gasten op hun bruiloft die eerder veel aandacht trok. De twee presenteerden hun gasten parfums van het mode- en beautymerk Tom Ford, massagerollers van het beautyapparaatmerk Barnab en een glazen set van Baccarat als cadeau in ruil voor het bijwonen van hun bruiloft in maart.

Hanhae legde uit, ' Ik heb een artikel doorgenomen en blijkbaar zijn de bedankjes meer dan 1 miljoen KRW waard (~ 789,19 USD).' De rapper voegde er vervolgens aan toe: ' Nadat ik de waarde van het geschenk had geleerd, vroeg ik me af hoeveel? geld dat je als huwelijkscadeau zou geven.'


Ondertussen kondigden Son Ye Jin en Hyun Bin eerder dit jaar hun huwelijk aan en stapten in maart in het huwelijksbootje. De twee kregen veel aandacht als de twee topberoemdheden in Korea om te trouwen. Hun huwelijk was ook een sensatie, ondanks dat het privé werd uitgevoerd. Foto's van die dag werden onthuld, en het was bekend dat de gasten de beste catering voorgeschoteld kregen, zoals chocoladedesserts met de namen van Hyun Bin en Son Ye Jin erop.