Blogs

Recensenten op TikTok prijzen de kwaliteit van de door kunstenaars gemaakte pyjama's van Jin

Onlangs kon de hele wereld er eindelijk achter komen waar de schattige pyjama van Jin vandaan kwam (aangezien hij er sinds de zomer altijd in liep). Zoals verwacht van Jin, heeft hij veel aandacht besteed aan zijn ontwerp . Zijn pyjama's zien er niet alleen uniek uit, maar ze hebben ook een heel originele betekenis over jezelf aan het eind van de dag analyseren en de motivatie krijgen om het de volgende dag beter te doen. Meer dan dat, Jin besteedde veel tijd aan het uitzoeken van het materiaal, het geven van grote zakken en een breed scala aan unisex-maten, wat zeer ongebruikelijk is voor Koreaanse kleding.

Deze fanboy liet zelfs een speciaal oprecht bericht achter voor Jin.

Zijn collectie was wereldwijd in slechts enkele minuten uitverkocht en in Japan in minder dan 60 seconden. Eindelijk begonnen veel mensen hun pyjama te ontvangen.

Veel TikTok-gebruikers hebben recensies geschreven over de pyjama. Iedereen wijst erop hoe zacht en comfortabel ze zijn . Geen wonder dat Jin (die van comfortabele kleding houdt) er de hele tijd in loopt! De stof is 100% katoen dat prettiger aanvoelt dan zijde, omdat het licht en zacht is om te slapen en je huid laat ademen . Jin vroeg HYBE Ent production om alleen de beste materialen te gebruiken, en het lijkt erop dat zijn wens is vervuld. Wat betreft de orthopedische kussens, Jin controleerde zelf de juiste zachtheid.

Veel mensen vinden het prettig dat de pyjama niet rekbaar is en verkrijgbaar is in een ruime maat.

De katoensoort die voor de pyjama's wordt gebruikt, wordt in Japan gebruikt voor nachtkleding.

Algemeen, de verpakking van de pyjama is ook schattig . Het wordt geleverd met Jin's fotokaarten en andere speciale dingen. Iedereen ziet er zo schattig uit in hun pyjama van Jin!