Nieuws

De reden waarom er zoveel gaten zijn in de openbare toiletten voor vrouwen in Korea

AKPOPHEF

Een aflevering van de KBS Tv programma' de informanten ' schokten kijkers nadat het op 15 juli werd uitgezonden. Deze aflevering ging over het verhaal over digitale seksuele misdrijven en verborgen cameraproblemen die plaatsvinden in Korea.


In deze aflevering ging een team van informanten een openbare vrouwentoilet binnen te midden van de ongebreidelde seksuele misdrijven, zoals filmen in de vrouwentoiletten met behulp van verborgen camera's.

De uitzending trok met name veel aandacht als: Yeom Gun Ryeong , een professor in de criminele psychologie, ging voor het eerst het openbare vrouwentoilet binnen om de beveiliging te inspecteren.


Professor Yeom Gun Ryeong betrad de openbare badkamer voor vrouwen in de buurt van het park in Yeoeuido, Seoul. Zodra hij binnenkwam, kon hij veel gaten vinden die waren opgevuld met tissues op de deuren van de kraampjes.

Professor Yeom verklaarde dat ' Er is geen reden dat deze staldeuren gaten hebben. Er zijn veel gaten die naar het toilet zijn gericht.' Hij verklaarde dit met een stem vol bezorgdheid.

Hij bleef zeggen ' Het is de eerste keer dat ik de badkamer van een vrouw betreed. Alleen al door deze te zien, kunnen we zien hoe onveilig deze badkamers kunnen zijn en hoe laag de beveiliging we op deze plaatsen hebben' zoals hij uitdrukte zijn zorgen over deze 'verborgen camera'-misdrijven.