Nieuws

De reden waarom Super Junior's Heechul altijd wordt geprezen telkens als er nieuws is over een beroemdheid DUI

www.wikitree.co.kr

Super Junior'sHeechulwordt altijd genoemd wanneer er DUI-nieuws van beroemdheden is dat wordt uitgebracht in de entertainmentindustrie.

Dit komt omdat de vorige verklaring van Heechul aan het licht komt telkens wanneer er een beroemdheid DUI is. Opnieuw werd de eerdere verklaring van Heechul onder de aandacht gebracht in het licht van de...recent DUI-nieuwsvanKim Sae Ron.

Op 18 mei was er nieuws dat Kim Sae Ron onder politieonderzoek stond nadat ze in botsing was gekomen met een elektrische transformatordoos langs de weg tot het punt dat de beschermende omhulling rond de doos was vernietigd en de doos uit zijn positie op de grond was ontworteld.

Toen de politie ter plaatse arriveerde, weigerde Kim Sae Ron ook een ademtest af te leggen en vroeg om te wordenin plaats daarvan naar het ziekenhuis vervoerd voor een bloedonderzoek.

Nadat het nieuws over de DUI van Kim Sae Ron openbaar was gemaakt, waren er verschillende online communities die over Heechul spraken. In een online gemeenschap , een bericht met de titel ' De beroemdheid die elke keer dat er een DUI-incident is opnieuw wordt geëvalueerd,' werd opgericht.

De post toonde een korte video van Heechul op MBC's 'Radioster' in 2020, waar hij sprak over zijn drinkgewoonten.

In de aflevering legde Heechul uit: ' Ik hou echt van drinken, maar er zijn momenten dat ik geen aangewezen chauffeur kan inhuren. Als het dichtbij is en als het regent, komen de aangewezen chauffeurs niet opdagen. En als mens denk ik wel eens: 'Het is dichtbij en het is hier, moet ik er maar heen rijden?' Op het moment dat ik zo denk, denk ik 'ik moet wel gek zijn, zo zou ik een ongeluk krijgen'. Dus ik heb net mijn auto weggedaan.'


Heechul legde uit dat hij zijn persoonlijke auto deed om zich te ontdoen van de geringste verleiding om te drinken en te rijden. De verklaring van Heechul werd opnieuw aan het licht gebracht met het nieuws van het recente DUI-incident van Kim Sae Ron.

Netizens prezen Heechul gezegde , ' Er is een reden waarom hij al zo lang reclame kan maken en nog steeds actief is in de entertainmentindustrie.' 'Als je naar zijn uiterlijk kijkt, ziet hij eruit alsof hij veel problemen zou veroorzaken, maar hij heeft niet eens één controverse, ' 'Ik denk dat hij de gevaren van auto-ongelukken kent, omdat hij er eerder een heeft meegemaakt', 'Hij is echt rechtop', 'Hij is een goed voorbeeld', 'Ik vind het echt leuk hoe Heechul zo rechtop staat,' en ' De manier waarop hij denkt is echt goed.'