Blogs

Een verslaggever noemt #BTS' #Jin de 'Number One Handsome Guy Representing The Universe'

BTS's Jin staat sinds zijn debuut bekend als een visuele koning. Veel mensen zijn zich er ook van bewust dat hij beroemd was vanwege zijn waanzinnige knapheid in zijn pre-BTS-leven. De hele universiteit en toneelschool kennen Jin als een prachtige jonge man.

Hoewel ik nog een rookie ben, Jin heeft de leden van de Big3-groepen voor zich gewonnen door te stemmen voor het knapste idool op de Koreaanse tv . Sindsdien is hij vele malen geselecteerd als de ' Gezichtsgenie ' in verschillende peilingen.

Het is een algemeen bekend verhaal hoe Jin ervoor zorgde dat het publiek in de VS verliefd op hem werd na het optreden van BTS op de BBMA's van 2017. Het is nu een traditie dat de groep altijd op Amerikaanse evenementen verschijnt; het publiek wordt kolossaal verliefd op Jin . Hij heeft meer dan 75 bijnamen alleen voor visuals!

Op 19 april, BTS Tenslotte teruggekeerd tot Zuid-Korea na een verblijf van bijna een maand in de VS. Zoals verwacht, Jin droeg een masker na de quarantainebeperkingen. Echter, zijn ogen, haar en het lichaam van een podiummodel lieten het idool nog steeds opvallen. Een totale hartenbreker zonder zelfs maar te proberen!

Een Koreaanse mediareporter gaf Jin nog een pakkende bijnaam toen hij berichtte dat hij een nonchalante vriendjes blik op de luchthaven van Incheon schudde.

De verslaggever kroonde Jin tot de ' Nummer één knappe kerel die het universum vertegenwoordigt '! Het was zelfs dagenlang trending onder de categorie Muziek op Twitter omdat fans actief over de nieuwe titel discussieerden.

Ondanks dat schoonheid subjectief is, is Jin echt onmiskenbaar mooi!

De artikelen uitgelicht Jin's expressieve ogen die het universum in zich bevatten. Bovendien toonden de lieve groeten, buigingen en vriendelijkheid de geweldige manieren van de kunstenaar.