Nieuws

Reuzen in de industrie: 6 sterren die je zullen verrassen met hun lengte

Hier zijn zes sterren die meer dan 190 cm lang zijn (6'3'). Hun hoogte zal je mond doen openvallen van verbazing en je hoofd zal omhoog kantelen om hun gezicht te zien!


1. Lee Kwang Soo

Lee Kwang Soo is 190 cm hoog en steekt iedereen uit in 'Running Man'! Vanwege zijn torenhoge lengte verdiende Lee Kwang Soo zelfs de bijnaam 'Giraffe' omdat hij het langste lid is.


2. Rowoon van SF9

Rowoon van SF9, die gezegend is met oogverblindende schoonheid, staat ook bekend om zijn lange gestalte. Tijdens het optreden van de groep in JTBC's 'Idol Room' in het verleden, onthulde Rowoon dat hij eigenlijk 190,5 cm (6'3') lang was! Actief in zowel drama's als als idool, zet Rowoon de harten van fans in vuur en vlam met haar veelzijdige uiterlijk.

3. Lee Ki Woo

Acteur Lee Ki Woo, die bekend staat om zijn lach van tien miljoen dollar, schiet vrouwenharten met zijn lange lengte. Zoals vermeld in zijn profiel, is Lee Ki Woo 190 cm (6'3') lang. Onlangs trok Lee Ki Woo de aandacht met zijn rol in '18 Again'.

4. Julien Kango

Julien Kang is 191 cm (6'3.2') lang en heeft een perfect lichaam, met proporties die goed genoeg zijn om als model te werken. Julien Kang is trots op zijn gespierde lichaam en torenhoge lengte. Eerder haalde hij de krantenkoppen nadat een foto van hem met mukbang YouTuber Tzuyang hun hart op een andere manier liet fladderen. Zijn vader is Koreaans en zijn moeder is Frans.

.

5. Yoon Kyun Sango

Sunshine-acteur Yoon Kyun Sang, die pronkt met een stralende glimlach, is ook extreem lang. In het verleden was hij te zien in 'Access Showbiz Tonight' van SBS, waar hij mensen schokte met zijn 9-head-ratio, 192 cm (6'3.6') lang. In een opname die hem naast Jung Hye Sung liet zien, trilden de harten van mensen door hun hoogteverschil.

6. Seo Jang Hoon

Seo Jang Hoon, een televisiepersoonlijkheid en voormalig professioneel basketballer, is geliefd om zijn prettige persoonlijkheid en eerlijke manier van spreken. Hij is 207 cm (6'9') lang, wat zelfs lang is voor basketballers! Seo Jang Hoon pronkt momenteel met zijn charmes door te verschijnen in 'Knowing Bros' van JTBC, 'My Little Old Boy' van SBS en 'Love Naggers 3' van KBS Joy.