Opnieuw Bekijken

[Drama Review] 'Revolutionaire liefde' - Aflevering 16 (laatste)

Geen van de dingen die ik voorspelde zou kunnen gebeuren in deze laatste aflevering van ' Revolutionaire Liefde' is echt gebeurd, en dat laat zien hoe achterhaald mijn kijk op K-drama's is, of hoe goed de scenarioschrijvers van het drama alle algemene eindcliches hebben weten te ontwijken. Laten we zeggen dat het 50/50 is.�En het is niet helemaal waar dat niets van waar ik het in de laatste recensie over had, gebeurde, omdat ons hoofdpersonage erin slaagde om samen te werken en de Gangsu-groep ten val te brengen voor zijn misdaden. Byun Hyuk (gespeeld door Super Junior 'sSiwon), Baek Jun (gespeeld doorKang So Ra |), en Kwon Jae Hoon (gespeeld doorGong Myung) waren in staat om het nodige bewijsmateriaal aan de politie te overhandigen om te bewijzen dat de president van de Gangsu-groep wegkwam met veel illegale transacties, met als gevolg dat de vader van Byun Hyuk zichzelf uiteindelijk in de gevangenis moet aangeven. De oudere broer van Hyuk kan zijn positie in het bedrijf behouden, maar hij zal uiteindelijk te maken krijgen met het feit dat hij het bedrijf in de toekomst misschien niet meer zal erven. Maar de kwestie waarvan Byun het bedrijf zou erven, was in de eerste plaats nooit een onderwerp van vraag in ons verhaal. Het belangrijkste onderwerp dat we hier in 'Revolutionaire liefde' behandelden, was het tarten en ontkennen van de verouderde praktijken die het Koreaanse personeelsbestand nog steeds lijkt te beoefenen, en kijken of een onverwachte figuur als een chaebol van de derde generatie enige verandering zou kunnen initiëren ten gunste van het gewone volk. Dus is het drama in dat opzicht geslaagd?Drieweg knuffels zijn de beste /warmandfuzzyfeeling/

Het was realistisch dat het drama zou eindigen zonder dramatische resultaten op te leveren. Uiteindelijk waren de veranderingen die plaatsvonden binnen de Gangsu-groep slechts een klein, zaadachtig begin van veranderingen die in de verre en verre toekomst zouden komen. Het grootste resultaat van de strijd waar onze hoofdrolspelers voor vochten, was het pure sentiment van verandering, en het creëren van een soort statement over een verandering van houding voor de samenleving, de werkplek, enz. Maar achteraf gezien draaide 'Revolutionaire Liefde' op zich om een zeer onrealistische situatie. Het complot ging over het feit dat normale individuen zoals Baek Jun, Kwon Jae Hoon of een van de leden van de schoonmaakafdeling van Jun, machteloos waren om te vechten tegen degenen met macht en geld, totdat een held in de vorm van een onwaarschijnlijke chaebol naar hun toe kwam. hulp. Het verhaal dat volgde was intrigerend genoeg en triomfantelijk genoeg op de juiste plaatsen, maar tegen het einde van aflevering 16 kon 'Revolutionaire liefde' alleen het luchtige, fictieve verhaal blijven dat het begon zonder diepe of blijvende indrukken.�Heeft iemand een rolstoel besteld voor een topidoollid?


Dus wat gebeurde er uiteindelijk met onze drie hoofdpersonen? Jae Hoon keert terug naar het werk bij de Gangsu-groep, ondanks zijn lange geschiedenis bij het bedrijf, en zweert hard te werken voor zijn eigen doelen in plaats van voor wraak. Jun, onze heldin die weigert te leven als een goede, conservatieve Aziatische vrouw in de samenleving door alleen te overleven van een deeltijdbaan, besluit haar parttimeleven tot het einde toe voort te zetten. Maar terwijl ze in het begin leefde zoals ze leefde, alleen om iedereen om haar heen te pesten, doet ze dat nu omdat ze er echt de voorkeur aan geeft zo te leven, en besluit een tijdje in het buitenland te gaan wonen om de wereld rond te reizen terwijl ze parttime werkt overzee. Eindelijk, onze chaebol Byun Hyuk staat op en besluit op het laatste moment zijn nieuwe verantwoordelijkheden bij de Gangsu-groep in de wind te gooien en de liefde van zijn leven in het buitenland te volgen. Iedereen besluit de dingen te doen die ze willen doen zonder zich zorgen te maken over de mening van anderen over hen, en dit is een gevoel waar we ons allemaal in kunnen herkennen. Het is gewoon het beste om te doen wat je wilt doen, voor het nastreven van persoonlijk geluk. Aan het einde van de serie kon 'Revolutionary Love' dit positieve sentiment als afscheidsindruk overbrengen, wat ik toejuich.�Gefeliciteerd, je hebt de vluchtstoel naast een dakloze chaebol die aan boord sloop!

Wat betreft de algehele score van de serie zal 'Revolutionary Love' het moeten doen met een solide score in de middenmoot. Met Siwon's hondencontroverse die het drama al vroeg hard raakte, is het een overwinning dat de cast en de serie in één stuk tot een einde zijn gekomen zonder meer obstakels in het verleden. Zonder de hondencontroverse had Siwon misschien zijn capaciteiten als acteur kunnen bewijzen door zijn rol van Byun Hyuk. Hij was niet perfect, maar hij was in staat om de genegenheid van toeschouwers zoals ik te verdienen op de kritieke momenten dat hij dat echt nodig had. In het geval van Kang So Ra was haar karakter niet ongelooflijk aantrekkelijk of onaantrekkelijk, maar een beetje middelmatig. Ik wens haar veel succes met haar volgende productie. Ten slotte moet Gong Myung serieus gaan voor een mannelijke hoofdrol voor zijn volgende project. Ja, hij is echt een geweldige kerel om als tweede mannelijke hoofdrol te hebben, maar tweede mannelijke hoofdrolspelers krijgen nooit de goede kusscènes!
Bedankt aan iedereen die tot het einde bij 'Revolutionaire Liefde' is gebleven! Nu het is afgelopen, welk drama ben je van plan toe te voegen aan je kijklijst?Verhaallijn ...........................6
Prestatie ............7
Pacing ...........................6


ALGEMEEN...............6.3