Drama's

Rijzende ster Lomon van 'All of Us Are Dead' vertelt over zijn Koreaans-Oezbeekse achtergrond

Rijzende ster Lomon ( Park Solomon n , 24) van de hit Netflix serie ' We zijn allemaal dood ' opende over zijn rol als Lee Soo Hyuk , zijn achtergrond, zijn volgende project en meer in een persinterview.

In 'All of Us Are Dead' speelde Lomon het personage Lee Soo Hyuk, een populaire student die het initiatief neemt om zijn klasgenoten te beschermen wanneer er een zombievirus uitbreekt op zijn school. Met betrekking tot de explosieve populariteit van 'All of Us Are Dead', merkte Lomon op: 'Ik ben zo dankbaar voor de liefde die de serie wereldwijd heeft gekregen. Ik kwam om van de ene op de andere dag zoveel liefde en aandacht te krijgen, en het is nog steeds niet te geloven. Ik ben gewoon elke dag dankbaar. Ik wil iedereen vanaf nu meer groei laten zien. Ik studeer tegenwoordig heel ijverig acteren.'

Vervolgens besprak Lomon ook zijn unieke, multiculturele achtergrond. Hij beweerde , 'Het klopt dat ik in Oezbekistan geboren ben. Maar ik stam af van het Koryeo-volk en ben dus etnisch Koreaans.' (Koryeo-mensen verwijst naar etnische Koreanen die van oudsher in post-Sovjetstaten hebben gewoond.)

Hij voegde er ook aan toe, 'Ik ben opgegroeid in Korea en heb de lagere school, de middelbare school en de middelbare school in Korea gevolgd, dus ik had zelden het gevoel dat ik anders was omdat ik uit een multicultureel gezin kwam.'

Ondertussen werkt Lomon momenteel aan zijn volgende project op klein scherm, drama' meervoud van de derde persoon ' tegenovergestelde Shin Ye Eun .