Blogs

#RM over waarom fans misschien niet uitkijken naar de nieuwe #BTS-game, maar waarom het deze keer anders zal zijn

In aflevering 4 van 'BTS wordt game-ontwikkelaar' elk BTS lid kreeg de kans om iets te vertellen over HYBE het nieuwe spel, in de Seom , voor liefhebbers.

In de seom is de aankomende mobiele game van HYBE die op 28 juni 2022 wordt uitgebracht. Het is een verhaalrijke puzzel en een casual personagebeheerspel waarbij BTS bijdraagt ​​aan de creatie ervan.

Voorafgaand aan deze game had HYBE games uitgebracht zoals: BTS-wereld , een mobiel spel waarin spelers de rol van BTS-manager op zich nemen en verschillende reizen maken met elk van de zeven leden; en BTS Universe-verhaal, een sandbox-achtig spel, waarin spelers hun eigen verhalen kunnen creëren die ze kunnen delen en vrijelijk met anderen kunnen communiceren.

Met betrekking tot de nieuwe game BTS-leider RM gezegd: 'Als ik een fan was, denk ik niet dat ik veel zou verwachten van deze game die ons bedrijf aan het ontwikkelen is, omdat er veel games zijn uitgebracht sinds ons debuut, en dat waren voorspelbare games die alleen bestaande artiesten en hun IP gebruikten.'

Om de game aantrekkelijk te maken voor fans, voegde hij er ook aan toe: '(Gaming) Experts zijn naar ons bedrijf verhuisd en hebben dit spel met liefde gemaakt, dus ik denk dat het deze keer anders zal zijn.'

RM legde ook uit dat alle leden veel om dit project geven en het als belangrijk beschouwen.

Het is een bekend feit dat HYBE Corporation heeft geprobeerd haar afhankelijkheid van BTS te verminderen door hun gamebedrijf te ontwikkelen met behulp van de IP van BTS, maar tot nu toe was dat niet gelukt. Ondanks de loyaliteit van BTS ARMY duurde de hype rond de games nooit genoeg, en HYBE moet nog steeds zwaar op BTS vertrouwen om het bedrijf overeind te houden.

Denk je dat HYBE, met meer betrokkenheid van BTS-leden in de nieuwe game, eindelijk zijn doel kan bereiken?

Bekijk de volledige video om erachter te komen waarom je de aankomende game van BTS MOET downloaden: