Drama's

'The Red Sleeve' met in de hoofdrol Junho & Lee Se Young wordt de eerste MBC-miniserie in 3 jaar met meer dan 10% in kijkcijfers

Volgens Nielsen Korea op 4 december, de 7e aflevering van MBC 's lopende vr-za mini-serie' De rode mouw ' uitgezonden op 3 december overtrof een kijkcijfer van 10%, met de hoogste score van de aflevering op 10,7% en een gemiddelde score van 10,7% in steden.

Dit is de eerste keer in ongeveer 3 jaar dat een miniserie uitgezonden op MBC meer dan 10% in kijkcijfers heeft gehaald. De laatste keer was in 2018 met drama' Mijn geheime Terrius '.

Ondertussen is MBC's 'The Red Sleeve' een fictieve hervertelling van de bekende historische romance tussen Koning Jeongjo van Joseon en zijn koninklijke bijvrouw, Uibin Sung . 14:00 uur 'sjuni-speelt de rol van koning Jeongjo en actriceLee Se Youngspeelt de rol van Uibin Sung, of Sung Duk Im . Veel dramafans hebben de serie geprezen om zijn klassieke historische dramastijl, terwijl ze tegelijkertijd verschillende K-drama-tropes uitdagen.

Heb je MBC's 'The Red Sleeve' gezien?